De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenIndustriële gebouwen van het staal

Structureel Staalfabriek Hall Building Prefabricated voor de Standaardmarkt van Europa en van Amerika

Certificaat
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Structureel Staalfabriek Hall Building Prefabricated voor de Standaardmarkt van Europa en van Amerika

China Structureel Staalfabriek Hall Building Prefabricated voor de Standaardmarkt van Europa en van Amerika leverancier
Structureel Staalfabriek Hall Building Prefabricated voor de Standaardmarkt van Europa en van Amerika leverancier Structureel Staalfabriek Hall Building Prefabricated voor de Standaardmarkt van Europa en van Amerika leverancier Structureel Staalfabriek Hall Building Prefabricated voor de Standaardmarkt van Europa en van Amerika leverancier

Grote Afbeelding :  Structureel Staalfabriek Hall Building Prefabricated voor de Standaardmarkt van Europa en van Amerika

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: FAMOUS
Certificering: ISO9001:2008, SGS, etc.
Modelnummer: EIGEN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 PCs
Prijs: USD965~USD1165 per ton
Verpakking Details: Zeewaardige verpakking in container of bulkschip
Levertijd: Gebaseerd op de behoeften van de cliënt
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 600.000 ton per Jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materieel Type: Staalkolom Specificatie: Q345B, Q235B
Oppervlaktebehandeling: Gegalvaniseerd of geschilderd Installatie: Gemakkelijk
Bekledingssysteem: Dak en muurpanelen Kleur: Als vereiste cliënt
Gebruik: Pakhuis, workshop, hangaar etc.
Hoog licht:

Q235B de geprefabriceerde staalbouw

,

SGS geprefabriceerde staalbouw

,

geprefabriceerde structureel staalfabriek

Structureel Staalfabriek Hall Building Prefabricated voor de Standaardmarkt van Europa en van Amerika

De kenmerken van staal zijn algemene starheid met hoge weerstand, lichtgewicht, goede, en sterke weerstand tegen misvorming, zodat is het bijzonder geschikt om groot-spanwijdte, super-high, en super-heavy gebouwen te bouwen; het materiaal heeft goede homogeniteit en isotropie, en is ideaal voor elasticiteit het lichaam met de basisveronderstellingen van algemene techniekwerktuigkundigen het meest verenigbaar is; het materiaal heeft goede plasticiteit en hardheid, kan grote misvorming hebben, en kan dynamische ladingen goed weerstaan; de bouwperiode is kort; zijn industrialisatiegraad is hoog, en de professionele productie met hoge mechanisatiegraad kan worden uitgevoerd.

De staalstructuur zou met staal met hoge weerstand moeten worden bestudeerd om zijn strekgrenssterkte zeer te verhogen; bovendien zouden de nieuwe types van staal, zoals h-Vormig die staal (ook als breed-flensstaal wordt bekend) en t-Vormig staal en geprofileerde staalplaten, enz. moeten worden gerold. De behoefte aan super high-rise gebouwen.

Bovendien is er een licht systeem van de staalstructuur zonder hittebrug. Het gebouw zelf is geen energy-saving. Deze technologie gebruikt slimme speciale schakelaars om het probleem van koude en hete bruggen in het gebouw op te lossen. De kleine bundelstructuur staat kabels en waterpijpen toe om door de muur over te gaan. De bouwdecoratie is geschikt.

 

Specificaties:

Materiaal: specificatie:
Lengte Als eis van de klant
Breedte Als eis van de klant
Hoogte Als eis van de klant
Kolom Gestalte gegeven H, Q345
Straal Gestalte gegeven H, Q345
Purline C/Z gevormd, Q235/Q345
Steun Ronde bar, Q235
Kniesteun Staalhoek, Q235
Verbindingsstang Staal om buis, Q235
Dakpaneel het enige Comité van staalplaat/sandwich panel/UPVC
 

 

Prestaties:

1. Sterkte:

De sterkteindex van staal is samengesteld uit elastische grens σe, opbrengstgrens σy, en trekgrens σu. Het ontwerp is gebaseerd op de opbrengststerkte van staal. De hoge opbrengststerkte kan het gewicht van de structuur, sparen staal verminderen, en de kosten drukken. De treksterkte σu is de maximumspanning die het staal vóór mislukking kan weerstaan. Op dit ogenblik, verliest de structuur zijn prestaties toe te schrijven aan grote plastic misvorming, maar de structuur is niet misvormd en stort niet in, die aan de vereisten van de structuur voldoet om zich tegen de zeldzame aardbeving te verzetten. ‚Σu/de waarde σy kan als parameter van de reserve van de staalsterkte worden beschouwd.

2. Plasticiteit:

De plasticiteit van staal verwijst over het algemeen naar het bezit van het hebben van significante plastic misvorming zonder het breken nadat de spanning de strekgrens overschrijdt. De belangrijkste indexen om de plastic misvormingscapaciteit van staal te meten zijn verlenging δ en sectieinkrimping ψ.

3. Koude buigende prestaties:

De koude buigende prestaties van staal zijn een maatregel van de weerstand van staal tegen het barsten wanneer de plastic misvorming bij kamertemperatuur voorkomt. De koude buigende prestaties van het staal moeten het koude buigende experiment gebruiken om de buigende misvormingsprestaties van het staal te testen onder de gespecificeerde buigende graad.

4. Effecthardheid:

De effecthardheid van staal verwijst naar de capaciteit van staal om mechanische kinetische energie tijdens breuk onder de effectlading te absorberen. Het is een mechanisch bezit dat de weerstand van staal tegen effectlading meet. Het kan brosse breuk veroorzaken toe te schrijven aan lage temperatuur en concentratie beklemtonen. De index van de effecthardheid van staal wordt over het algemeen verkregen door de effecttest van standaardteststukken.

5. Lassenprestaties:

De lassenprestaties van staal verwijzen naar lassenverbindingen met goede prestaties in bepaalde lassenprocédé omstandigheden. De lassenprestaties kunnen in lassenprestaties en lassenprestaties in het lassenprocédé worden verdeeld. De lassenprestaties in het lassenprocédé verwijzen naar de gevoeligheid van de lassennaad en het metaal dichtbij de lassennaad aan geen thermische barsten of koelinkrimpingsbarsten tijdens het lassenprocédé. De goede lassenprestaties betekenen dat in bepaalde lassenprocédé omstandigheden, het lasmetaal en het nabijgelegen onedele metaal niet zullen barsten. De lassenprestaties in termen van nut verwijzen naar de effecthardheid en de rekbaarheid van de hitte beïnvloede streek bij de lasnaad. China keurt de methode van de lassenprestatietest in het lassenprocédé goed, en keurt ook de methode van de lassenprestatietest in de aard van bruikbaarheid goed.

6. Duurzaamheid:

Er zijn vele factoren die de duurzaamheid van staal beïnvloeden. De eerste is de slechte corrosieweerstand van staal, en de beschermende maatregelen moeten worden genomen om staalcorrosie en roest te verhinderen. De beschermende maatregelen omvatten: regelmatig onderhoud van staalverven, het gebruik van gegalvaniseerd staal, en het gebruik van speciale beschermende maatregelen in aanwezigheid van sterke corrosieve media zoals zuren, alkali, en zouten. De zinkbaar wordt bevestigd op het jasje, en de zeewaterelektrolyt zal automatisch de zinkbaar eerst, aantasten om de functie te bereiken van het beschermen van het staaljasje. Ten tweede, wegens de lading op hoge temperatuur en op lange termijn, is de vernietigingssterkte van het staal lager dan dat van de sterkte op korte termijn. Daarom moet het staal op hoge temperatuur op lange termijn voor sterkte op lange termijn worden getest. Het staal zal automatisch hard na verloop van tijd en bros worden, wat het fenomeen van „het verouderen“ is. De effecthardheid van staal onder lage temperatuurlading zal worden getest.

 

De producten van de het staalstructuur van ons bedrijf kunnen aan diverse internationale normen zoals Australische norm, de standaard, Britse standaard en Amerikaanse norm van Nieuw Zeeland voldoen. Stem in met uw onderzoek.

Structureel Staalfabriek Hall Building Prefabricated voor de Standaardmarkt van Europa en van Amerika 0

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Shayne

Tel.: +8618857115398

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)