De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenStructurele Techniekontwerpen

Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma

Certificaat
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma

China Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma leverancier
Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma leverancier Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma leverancier Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma leverancier Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma leverancier Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma leverancier

Grote Afbeelding :  Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: FAMOUS
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: EIGEN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: USD30~USD300 per ton
Verpakking Details: Zeewaardig verpakkingen in container of bulk vaartuig
Levertijd: Op basis van de behoeften van klant
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 600.000 ton per Jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaaltype: Staalkolom Specificatie: Q345B
Oppervlaktebehandeling: Gegalvaniseerd Installatie: zeer gemakkelijk
kleur: Elke kleur standaard: De norm van Europa en van Amerika
Maat: Als vereiste cliënt
Hoog licht:

structural engineering design

,

structural engineering and design

 

Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma

 

Snel detail:

1. Gespecialiseerd en ervaren ontwerp en het detailleren van team

2. De uitstekende ontwerpkwaliteit met echte lage prijs zelfs nul kostte

3. Vooral goed bij werpt de prefabstaal workshop/het staal ontwerp af

4. Diverse ontwerpnorm zoals ASTM, GB, JIS is beschikbaar

5. Totaal aan pas

 

 

BEROEMDE Kernvoordelen:

l het Volledige ontwerp & bouwt beschikbaar systeem op

l meer dan 15 jaar ervaart op binnenlands en overzee building& bouwgebied

l Professioneel ontwerpteam en vervaardigingsteam met rijp systeem voor kwaliteitscontrole

l het Geschikte in de begroting opnemen en de extreme lage raadplegende dienst

 

Gelieve vriendelijk te verzenden onder informatie voor een inleidend citaat:

1. De dienstwerkingsgebied, d.w.z. van algemene planning, aan architectuurontwerp, aan structureel ontwerp, water& elektriciteitsontwerp, heating& ventilatieontwerp enz. volledig of gedeeltelijk

2. Het gebouw of de structurele stijl dat moeten worden ontworpen, met andere woorden om te becommentariëren zijn ontwerpcomplicatie.

3. Ontwerp standaardvereiste. Wij kunnen volgens China, de V.S., Europa, divers aangepast de normenvereiste van Australië ontwerpen enz.

4. Diverse bouwgebieden en afmetingen evenals aangeboden functieenz. informatie.

 

Beschikbare Ontwerpnorm:

Na vele jaren van BEROEMDE projectverrichting overzee, hebben rijke ervaring in het buitenlandse ontwerp van bouwprojecten en ben vertrouwd met de meeste algemeen gebruikte ontwerpnormen zoals ASTM, JIS, BS, de EU, AS/NZS enz.

Vooral op het aspect van het ontwerpnormen van Amerika en van Europa, is het vrij ervaren en bekwaam.

Het nemen van voorbeeld van het gebied van de staalbouw. Vergeleken bij het verschil tussen Chinese materieel staal materiële en Amerikaanse Standaardteeltmateriaal of IPE (Europese Norm), BEROEMD hebben een rijp systeem nu voor de vervanging van de staalstraal. Met andere woorden, zelfs verstrekt u ons de tekeningen die door om het even welke standaard worden ontworpen, BEROEMD kan of Chinese staalcomponenten in plaats van om het even welke speciale standaardgrootte na berekening volkomen gebruiken als behoeftevervaardiging in China, of gebruik het originele materiaal van het land vanaf de behoefte van de cliënt te ontwerpen.

 

BEROEMD is bezig geweest met planning, techniekontwerp en overleg, EPS, en de gehele procesdienst van bouwprojecten. Het bedrijfswerkingsgebied van BEROEMDE dekkings diverse gebieden van de bouwnijverheid, met inbegrip van de specialiteiten van machtsgebied zoals wind, zonne, elektrisch, petrochemisch gebied, infrastructuuraspect, commercieel en woononroerende goederengebied, mijnbouw en machinesgebied etc., wat meer is, concentreren wij ons ook op de ondergrondse ruimteontwikkeling, de planning, de architectuur, de milieutechniek, het stedelijke landschap, de geotechnische techniek, het onderzoeken, inspectie het testen, het bouwbeheer, EPS, en etc…. De uitvoerige sterkte van BEROEMD is onder de hoogste gemeentelijke techniekbedrijven in China geweest.

 

Hoofdzaken

Techniekoverleg

Project de planning/de Formulering van projectvoorstel/de Formulering van haalbaarheidsstudierapport/Planning & ontwerp het overleg/de Ontwerp het bieden/Agent voor Project het bieden/ontwerpen supervisie/Projectsupervisie/Projectleiding/Projectevaluatie

Planning

Urbanisme/Stadsplanning/Planning voor communautair /Planning voor ontwikkelingsstreek

De bouwontwerp

Woonontwerp/Openbaar gebouwontwerp/de Industriële bouw ontwerp

Gemeentelijk ontwerp

Het algemene gemeentelijke gas van /Urban van het techniekontwerp & de industriële gas planningsriolering & de vuilverwijdering ontwerpen/Weg & brugontwerp

Nota: Het bovengenoemde werkingsgebied van de werken behandelt wetenschappelijk technologieonderzoek, onroerende goederenontwikkeling en project geen bouwvak.

Speciaal handelsontwerp

Het ontwerp van het het ontwerplandschap van de de bouwintelligentie/de Binnenlandse ontwerp/Bouwafdeling van de tekeningscontrole

 

Standaardontwerp

Formulering van normen & codes/Standaardtekeningsontwerp

Bouwtechnologie

Groene bouwtechnologie/lid van het Europese Parlement-energy-saving technologie/Wetenschappelijke onderzoek & van de ontwerptechnologie/van de Bouw economietechnologie

Architecturale geschiedenis

Historisch de bouw onderzoek/Traditioneel de bouwontwerp

 

De Techniekco. van het Hangzhou hebben BEROEMD Staal, Ltd als ontwerp op grote schaal & bouwbedrijf die in techniekonderzoek afmet specialisatie studeren & ontwerp, het BEROEMDE techniekoverleg en algemene aangaand enz., de Certificaten van Goedkeuring van onafhankelijk het in dienst nemen in buitenlandse economische samenwerking en verrichting en de invoer & de uitvoer. Na de professionele dienst van vele jaren, uitvoerig techniekontwerp, uitvoerig techniekonderzoek, & techniekoverleg en techniek die onderzoeken in kaart brengen, kan ons bedrijf het overleg, het onderzoek & het ontwerp, techniek de algemene aanbesteding, het inschrijvende agentschap, de technieksupervisie en de projectleiding van diverse industrieën en vervaardiging van op staal-gebaseerd product, en de algemene bouw van steel-concrete gemengde projecten ondernemen. Bovendien, het kan speciaal ontwerp, evaluatie, beoordeling en materiaalaankoop van milieubescherming, geologisch gevaar, geologisch onderzoek, grond & waterbehoud, aardbevingsveiligheid, drukpijpleiding en drukvaten ondernemen.

BEROEMD bezig geweest met bouw van wetenschappelijk en efficiënt modern ondernemingsbeheersysteem, voortdurende verbetering van collectief verrichtingssysteem en beheersmechanisme en regelmatige bevordering van mager bestuursniveau. Het heeft een kwaliteit duidelijk gemaakt, milieu, bedrijfsgeneeskundigen & een veiligheidsbeheerssysteem die al zijn bedrijfsgebieden en beheersysteem strevend naar een internationaal techniekbedrijf met ontwerp als het hoofd en het integreren ontwerp, aankoop, bouw en opdragen een behandelen.

 

Behalve divers ontwerp en techniek de dienst, Co. van de het Staaltechniek van Hangzhou BEROEMD, is Ltd ook professioneel in de bouw, de industrie van de onroerende goederenontwikkeling, op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, materiaalinstallatie, decoratie, gemeentelijke weg en de brug, de milieubescherming, het energierendement, de logistiek en de distributie, enz. van grote onderneming groeperen zich als geheel.

Staal - ontworpen de Bouwontwerp van Staalstructuren & Bouw door Beroemde Architectuurfirma 0

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)