De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis

FAMOUS Steel Engineering Company

China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

FAMOUS Steel Engineering Company

1 2 3 4 5 6 7 8
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6 companyPics.title7
Office 1 Kantoor 2 Kantoor 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 1200~1300
Jaarlijkse omzet : 500 Million -600 Million
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : < 10%

 

De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd (FASECbuildings) nadruk bij de Design&-Bouw van diverse gebouwen, structureel staalbouw en hetbetrekking hebbende producten leveren.  Onder steun van de structurele reuze Industriële die Groep van HF (nu als KNSN wordt geroepen), ontving FASECbuildings heel wat buitenlandse projecten van projecttechniek, Vervaardiging, Bouw, Logistische en Installatiebegeleiding enz. en wordt professioneler in buitenlandse projectverrichting, speciaal in standaardtechniek de V.S.-EU en projectleidingsaspecten.     KNSN-de Groep is een uitvoerig die groepsbedrijf door de vervaardiging en de installatie van de staalstructuur wordt overheerst. De groep bezit namelijk Co. van verscheidene dochterondernemingenknsn Bouwmaterialen, Ltd, KNSN-Mijnbouwco., Ltd, KNSN-Co. van Theemachines, Ltd, de Ontwikkelingsco. van KNSN Real Estate, Ltd, KNSN-Bouwco., Ltd, KNSN die Co., Ltd opstapelen en KNSN de Speciale Groep van van van Staalco., Ltd, enz. KNSN een extra rangonderneming van het staalstructuur van China productie is, heeft Rang I professionele aanbestedingskwalificaties in termen van staalstructuur, Rangb speciaal ontwerp van staalstructuur, RangⅡ kwalificaties in termen van algemene aanbesteding van woningbouw en Rang Ⅲ professionele aanbestedingskwalificaties in termen van grondslag, het stichtingswerk en het geestelijke venster en de deurtechniek. Het bedrijf behandelt een gebied van 360.000 sq.m met geregistreerd kapitaal van 100 miljoen Yuans en de totale activa van 970 miljoen Yuans. Het bezit geavanceerd professioneel productiemateriaal voor de al automatiseringsproductielijn van h-type die, de structuur van de pijpbundel, caissonbalkproductielijnen, CNC het hydraulische staal van de ponsen latere scherpe C, z-type staalproductielijnen, verticale naad de raad van het 360 graad whipstitch dak van verborgen knooptype, de productielijnen van de weerraad en het paneelproductielijnen van de metaalsandwich, enz. thuis het meest geavanceerd is.

 

Momenteel heeft de groep meer dan 1.200 werknemers van wie 206 is techniektechnici van al niveau en alle soorten en meer dan 60 Rang I van de staat, de architecten van de Rang de Ⅱ geregistreerde structuur ingenieurs, de bouwers en zijn. In successie, heeft het bedrijf de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem (ISO-9001:2008), milieuveiligheidsbeheerssysteem (ISO-14001:2004), bedrijfsgeneeskundigen en beheersysteem overgegaan (OHSMS) (GB/T28001-2001) en HSE beheersysteem (SY/T6276-1997), metings testend systeem evenals de gestandaardiseerde goede van het praktijkcontrole en staal de metingscertificatie van CMA van het structuur testende centrum. De laatste jaren, heeft het bedrijf onder krachtige degenen in dezelfde industrieën thuis en de gebruikersdekking meer dan tweeëntwintig provincies gerangschikt, steden thuis en vele landen toe te schrijven aan verfijnde talenten, uitstekende beheer en kwaliteit. Momenteel, heeft het bedrijf op de multi-ontwikkelingsweg van de producten met inbegrip van caissonbalk, de structuur van de pijpbundel, netto rek, zwaar staal, licht staal, high-rise gebouwen, de materialen van de staalstructuur, non-ferro metaal en elektro-optische technologieproducten gelopen en de opstellings marketing en dienst netwerk over Xi'an, Shanghai, Nanjing, Guangzhou, Wuhan, Xiangfan, Liuzhou, Wuhu, Suzhou, Zhengzhou en Yunnan, enz., evenals uitvoerende zaken met Australië, Nieuw Zeeland, Duitsland, Frankrijk, Bolivië, Chili, Peru, Thailend gehad, Filippijns, Nigeria, Vietnam, Zuid-Afrika, Ghana, Kenia, de V.A.E, de Soedan, Iran, Angola, Amerika, Canada enz.

 

 

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr. Tomy.GAO

Tel.: 86-571-87688170

Fax: 86-571-56389287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)