De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenSamengesteld Vloerdek

Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek

China Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek leverancier
Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek leverancier Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek leverancier Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek leverancier Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek leverancier Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek leverancier

Grote Afbeelding :  Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: FASEC
Certificering: ISO, CE etc
Modelnummer: Type 1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000m2
Prijs: USD10-20/sqm
Verpakking Details: zeewaardig verpakkingen
Levertijd: 1-4 weken per productieplan
Betalingscondities: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 50000sqm per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: de gegalvaniseerde staalgb de V.S. EU ALS norm. Type: golf of trapizoidal
kleur: Wit zink: 279g/m2
oppervlak: Lovertje Breedte: 688mm
Dikte: 1.2 mm

Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek

 

Snel Detail:

1. snellere bouw.

2. vuurbestendigheid.

3. met hoge weerstand.

4. kostenbesparing.

 

De cliënten kunnen ons vrij contacteren om het correcte staal decking profiel verbeteren te raadplegen of te vragen om inleidende productbrochure of is er geen bestaand die dektype of vast nog op ontwerptekening wordt ontworpen. Na het bevestigen van de orde alvorens te verschepen, kunnen wij technische ondersteuning aanbieden die maar grens de de winkeltekeningen en richtlijn voor bouw enz. voor verwante contractanten/monteurs omvatten niet aan te bieden.

 

Op de bouw projecten met meerdere verdiepingen waardoor opheffen van bladen van netwerkversterking op de vloeren problematisch kan zijn, kan een alternatieve oplossing zijn het diverse golf of trapezoïdale metaalvloer decking. Dergelijk vloerdek is een samengesteld vloersysteem dat een combinatie van metaal het decking, versterkte staalbar, gelast netwerk en ready-mixed beton gebruikt.

 

De normaal samengestelde bouw van het metaaldek heeft de versterking gebruikt van de netwerkstof dit de levering, het opheffen en de installatie van gelast draadnetwerk op de vloer voorafgaand aan het gieten van beton heeft geïmpliceerd.

 

Productnaam Het gegalvaniseerde staalvloer decking voor concrete vloerbouw
Grondstof Hete ondergedompelde gegalvaniseerde staalplaat met hoge weerstand
Dikte 0.61.5mm
Efficiënte Breedte aangepaste 2001100mm
 
Hoogte
 
30140mm per ontwerp en berekeningsbehoeften
 
Kwaliteit SGCC, DX51, ASTM 653, A792, G450, G500, G550 (MPA)
Gebaseerde zink-Deklaag Tot 275g/m2

 

Na zijn wat van typische profielen:

Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek

Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek

Om onze vloer decking producten te voltooien adviseren wij een volledige bouw van de vloerplak door de levering toe te voegen en van gewapend beton te leggen. Deze enige puntoplossing staat een volledig geïntegreerd metaaldek en een concrete plak met bijbehorende van het handelsinterface en programma voordelen toe.

 

De samengestelde die plak die van licht gewapend beton samengesteld wordt op geprofileerd staal wordt gegoten die is een optie decking of de stralen downstand of geïntegreerd binnen de plakdiepte voor een ondiepe vloervorm van bouw zijn. De plakken worden normaal versterkt gebruikend een bovenlaag van netwerk en, soms extra bars in de troggen (gewoonlijk voor langere periodes van brandweerstand en zware ladingen). De vezelversterking kan ook worden gebruikt. De spanwijdten van zelfs 4,5 m kunnen worden bereikt gebruikend het trapezoïdale decking. Sommige zogenaamde diepe decking profielen bestaan ook (meer dan 200 mm diep), die 6 m of zo zonder het propping tijdens bouw kunnen overspannen.

 

Terwijl FASEC-de rebar-Bundel driehoek laste past het metaal decking systeem snelle bouwvereisten van de belangrijkste staalstructuur aan en verstrekt snelle het werkprocedures. Het kan heel wat bouwtijd besparen in vergelijking met traditioneel vloer decking systeem. Het kan de starheid van de vloer ook verbeteren en de hoeveelheid staal besparen en concreet, om de projectbegroting te verminderen.

 

De in reliëf gemaakte Oppervlakte verhoogt het plakken van vloerdek en concreet, maak het systeem van het vloerdek heeft lagercapaciteit met hoge weerstand. Het is totaal vuurvast en kan lang overspannen zonder het midden propping.

 

Zo van kostenbesparing en tijdbesparende mening, is het FASEC-rebar-bundel driehoek gelaste metaal decking systeem betere keus. Nochtans, in veel van klaar ontwerp, wordt het dek reeds ontworpen en in het vermijden van herontwerp, recalculation en opnieuw voorlegt/goedkeuring, kunnen wij diverse aangepaste het dekprofielen van de staalvloer ook aanbieden om de behoefte van diverse contractanten te verzorgen, zullen wij ondertussen diverse technische ondersteuning in de aspecten van ladingsspanwijdte aanbieden en zullen analyse enz. beklemtonen.

 

Na zijn één of ander typisch detail:

Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek

Het gegalvaniseerde Samengestelde Dek van de het Systeem Gewapend beton Vloer van het Vloerdek

Warm welkome diverse cliënten van Internationale markt aan onderzoek en bezoeken ons!

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Shayne

Tel.: +8618857115398

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)