De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenDe pre-gebouwde Bouw

De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité

China De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité leverancier
De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité leverancier De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité leverancier De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité leverancier De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité leverancier De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité leverancier

Grote Afbeelding :  De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: FAMOUS
Certificering: ISO9001:2008, SGS, etc.
Modelnummer: EIGEN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 kubieke meters
Prijs: USD120-160 per cubic meter
Verpakking Details: Containerized verpakking of bulkschip, of als eisen van kopers.
Levertijd: Gebaseerd op de behoeften van de cliënt zoals één maand
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 400000 kubieke meters per Jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
grondstof: kiezelzuurzand, cement, kalk, aluminiumpoeder, enz. Droge Dichtheidsrang: <>
Oppervlaktebehandeling: Geschilderde Behandeling Droog krimp Coëfficiënt: <>
kleur: witte Type: wallboard
Toepassing: Binnenlandse Muren, Buitenmuren

 

 

Groot Bedrijfproject door het Comité van FASEC prefab-I voor Buitenmuurcomité en Verdelingsblokken

 

Ongeveer het Comité van FASEC prefab-I:

Het paneel van FASEC prefab-I is één soort multi-poreuze concrete het vormen zich raad die van kiezelzuurzand, cement, kalk, aluminiumpoeder, enz. wordt gemaakt. Het is de belangrijkste grondstof die onder stoom op hoge temperatuur en hoge druk met binnen netwerk van het dubbel-laag het tweerichtingsstaal in de functie van roest en anticorrosieve behandeling wordt genezen. Het kan niet alleen als muurmateriaal zoals de binnenmuur en de buitenmuur van het hoofdgebouw, maar ook dak en vloerpanelen worden gebruikt. Terwijl het dunne plaattype zoals 50mm dikte als de thermische isolatie en de vuurvaste raad kan worden gebruikt, die een nieuw type van bouwmateriaal met superieure prestaties is. Het kan wijd in betonconstructies en staalstructuur woon, bureaugebouwen, fabrieks binnenlandse en buitenmuren, plakken, dakpanelen, firewalls, explosiebestendige muren, staalstralen en kolommen vuurvaste panelen, geluidsisolatiemuren, vernieuwing van oude gebouwen worden gebruikt.

 

Volgens het gebruik, kan de raad in de panelen van de verdelingsmuur, buitenmuurpanelen, dakpanelen en vloerpanelen worden verdeeld. De versterking van elk paneel wordt bepaald volgens de ontwerplading, de materiële dikte en de lengte. Over het algemeen - beschikbaar in dikte is van 50mm tot 300mm, met intervallen van 25mm. De lengte kan tot 6 meter zijn.

De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité

 

De belangrijkste prestaties zijn als volgt:

 • Lichtgewicht: Het soortelijke gewicht is slechts 500-650kg/m3, die slechts 1/4 van beton en 1/3 van kleibaksteen is. Het is gekend als het concrete drijven op de waterspiegel. De ontwerpwaarde is 650kg/m3.
 • Brandweerstand: 100mm de dikteraad kan 4 uren bereiken, en dikke 125mm kan 4 uren of meer bereiken.
 • Isolatie: Het warmtegeleidingsvermogen is 0.09-0.114, en het thermische isolatieeffect van het 125mm dikke materiaal kan de gewone 370mm dikke bakstenen muur bereiken. Het is een nieuw type van bouwmateriaal dat kan bereiken meer dan 65%-energie - besparing in gebouwen met één enkel materiaal.
 • Geluidsisolatie: De geluidsisolatieindex van 100mm dikke raad bereikt 40.8dB (transmissieverlies).
 • Seismische weerstand: Het kan aan grote tussenlaag hoekige verplaatsing aanpassen, toestaand de hoek van de tussenlaagverplaatsing om 1/150 te zijn, die 1/120 wanneer het gebruiken van speciale verbindingen is. In het geval van alle verbindingen, komt voor de raadsschil niet wanneer de hoek van de tussenlaagverplaatsing 1/20 is.
 • milieubescherming: geen straling, zijn blootstelling per uur is 12γμ/h, gelijkwaardig aan het niveau op het openluchtgras.
 • Lagercapaciteit: Het binnenland van de raad is uitgerust met dubbel-laag en bidirectioneel staalnetwerk, die externe muurraad, de raad van de hitteisolatie, dakwerkpaneel, vloerplak, decoratieve raad kunnen etc. verstrekken.
 • Barstweerstand: Het paneel van FASEC wordt prefab-I versterkt door antiroest behandelde staalbars. Het wordt genezen door op hoge temperatuur, hoge druk en stoom. Het heeft de kleinste inkrimpingsverhouding in anorganische materialen en met speciale polymeerkleefstof waterdicht gemaakt om het barsten te verhinderen.
 • Gemak: De raad van FASEC wordt prefab-I verwerkt door de daadwerkelijke meting op plaats en is geprefabriceerd in de fabriek. Het heeft hoge precisie, die worden gepland, kan worden gezaagd en worden geboord. Het droge werk, gemakkelijke installatie, eenvoudig proces, elimineert de het structurele kolommen, de taillestralen en pleisteren van traditionele muren, zeer verkortend de bouwperiode, verbeterend efficiency en bouwkwaliteit.

 

 • Economische efficiency: FASEC prefab-I wordt gebruikt als het muurmateriaal, dat het de bouwgebied van het huis effectief verhogen, het energieverbruik kan verminderen, en aan de nationale de bouwenergy-saving normen voldoen. Onder dezelfde geluidsisolatie en de vuurvaste vereisten, heeft de raad prefab-I de kleinste dikte en heeft sommige hulpcomponenten zoals de structurele kolom en de taillestraal niet nodig, die de muurlading kunnen verminderen en zo de bouwskosten drukken.

 

 • Creativiteit: De raad van FASEC prefab-I kan in de raad van het kunstpatroon worden gemaakt. Nadat het materiaal wordt geïnstalleerd, kan het baksteen, plaid, horizontale, imitatiebaksteen en imitatiesteen direct raken.
 • Universaliteit: Het kan wijd in betonconstructies en staalstructuur woon, bureaugebouwen, fabrieks binnenlandse en buitenmuren, plakken, dakpanelen, firewalls, explosiebestendige muren, staalstralen en kolommen vuurvaste panelen, geluidsisolatiemuren, vernieuwing van oude gebouwen worden gebruikt.
 • Diversiteit: 50mm dunne plaat en 37mm uiterst dunne plaat (kan voor de buitenraad van de muurisolatie worden gebruikt, raad in brand steken).
 • Snelheid: Elimineer zich het mengen, metselwerk, het pleisteren, staal, het vormwerk, beton en andere types van het werk in het traditionele blokproces. Enkel kan de plaatinstallateur al werk doen, vermijdend de conflicten en de wederzijdse beperkingen van het werk.

 

Na het combineren van hetI het paneel en het staal ontwerpen van van FASEC samen, evenals het overwegen van andere pijpleidingen en wikkelt enz.-behandeling, FASEC-kan het staal modulaire huis op meer tijdbesparende manier volledig zijn. Vergeleken bij traditionele concrete baksteengebouwen, FASEC-kan het huis zo veel bewaren zoals bijna halve bouwperiode.

De grote Bedrijfproject pre-Gebouwde Bouw door FASEC-Geprefabriceerd huis - I-Comité

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)