De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenSamengesteld Vloerdek

het 2.0mm Gegalvaniseerde Dek van de Staal Samengestelde Vloer voor Vloerbouw

Certificaat
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

het 2.0mm Gegalvaniseerde Dek van de Staal Samengestelde Vloer voor Vloerbouw

China het 2.0mm Gegalvaniseerde Dek van de Staal Samengestelde Vloer voor Vloerbouw leverancier
het 2.0mm Gegalvaniseerde Dek van de Staal Samengestelde Vloer voor Vloerbouw leverancier het 2.0mm Gegalvaniseerde Dek van de Staal Samengestelde Vloer voor Vloerbouw leverancier het 2.0mm Gegalvaniseerde Dek van de Staal Samengestelde Vloer voor Vloerbouw leverancier het 2.0mm Gegalvaniseerde Dek van de Staal Samengestelde Vloer voor Vloerbouw leverancier

Grote Afbeelding :  het 2.0mm Gegalvaniseerde Dek van de Staal Samengestelde Vloer voor Vloerbouw

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: FASECbuildings
Certificering: ISO, CE etc
Modelnummer: Type - 2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000m2
Prijs: USD10-20/sqm
Verpakking Details: zeewaardig verpakkingen
Levertijd: 1-4 weken per productieplan
Betalingscondities: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 50000sqm per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Staal decking blad Type: Het alternatief van het Comflordek
kleur: Zilver zink: 350g/m2
oppervlak: Gegalvaniseerd Breedte: 970mm
Dikte: 2.0mm Oppervlaktebehandeling: Gegalvaniseerd
Unproppedspanwijdten: Tot 4.5m
Hoog licht:

composite steel floor deck

,

composite metal floor decking

het 2.0mm Gegalvaniseerde Dek van de Staal Samengestelde Vloer voor Vloerbouw

Het samengestelde vloerdek wordt wijd gebruikt in elektrische centrales, de bedrijven van het machtsmateriaal, automobiele tentoonstellingszalen, de workshops van de staalstructuur, cementpakhuizen, de bureaus van de staalstructuur, luchthaventerminals, stations, stadions, concertzalen, grote theaters, grote supermarkten, logistiekcentra, en Olympics. Staalgebouwen zoals stadions en stadions.


Aanpassend aan de vereisten van snelle bouw van de belangrijkste staalstructuur, kan het een vast werkend platform in een korte tijd verstrekken, en kan veelvoudige vloeren gebruiken om de geprofileerde staalplaat te leggen en de concrete stroom van de concrete plak in lagen aan te brengen.

 

Hoofdlijnen:

 

1: Pas aan de vereisten van snelle bouw van de belangrijkste staalstructuur aan, kan het een vast werkend platform in een korte tijd verstrekken, en kan veelvoudige vloeren gebruiken om de geprofileerde staalplaat te leggen en de concrete stroom in lagen aan te brengen.
2: In het gebruiksstadium, wordt de vloerplak gebruikt als trekversterking van de concrete plak, die ook de starheid van de plak verbetert en de hoeveelheid staal en beton bespaart.
3: Het in reliëf maken op de oppervlakte van de geprofileerde raad leidt tot de grootste kracht plakkend tussen de vloerplak en het beton, zodat twee een geheel, met verstevigers vormen, zodat het systeem van de vloerplak hoge lagercapaciteit heeft.
4: In de cantileveromstandigheden, wordt de vloerplak slechts gebruikt als permanent malplaatje. De lengte van de cantilever kan volgens de sectiekenmerken van het vloerpaneel worden bepaald. om het barsten van de cantileverplaat te verhinderen, is het noodzakelijk om het ontwerp van de structurele ingenieur met de negatieve versterking bij de steun aan te passen.

 

Specificaties:

Naam staal decking bekisting
Grondstof Hete Ondergedompelde Gegalvaniseerde Staalplaat
Staalkwaliteit SGCC
Opbrengststerkte Q235 of Q345 verwijzen naar Normen GB/T1591-2008
Thicknes 0,8 1.5mm (normale 0,8, 1,0, 1,2)
Zinkdeklaag 60-275g/m2
Golfhoogte 51mm76mm
EffectiveWidth 688mm940mm

 

Lengte

011.8m
Minder dan 5.8m lading in 20GP
5.8m11.8m lading in 40GP
Verpakking Bundel, waterdicht pakket met staalriem
levertijd

20 dagen na bevestiging

 

 

Na zijn wat van typische profielen beschikbaar in markt:

  1. Het gesloten type gegalvaniseerde staalvloer decking
YXB51-200-600
YXB65-186-558
YXB60-253-760
YXB60-180-540
YXB51-200-600
YXB65-186-558
(2) het geopende type gegalvaniseerde staalvloer decking YX75-230-690
YX75-200-600
YX38-152-915
YX51-305-915
YX76-305-915
YX75-230-690
YX75-200-600
YX51-250-750
YX51-335-1005
YX76-344-688
(3) slik staart het gegalvaniseerde staalvloer decking YX51-200-600
YX51-190-760
YX51-200-800
YX51-200-600

 

Voordelen:

 

Grotere Duurzaamheid
Het product van de staalbasis heeft een Z350-zink-met een laag bedekkende massa. Het werd geselecteerd om superieure corrosiebescherming in de dienst, direct als resultaat van verhoogde het met een laag bedekken massa te bieden. Het BEROEMDE staal is ook beschikbaar met een Z450-deklaagmassa met een 15 jaar warranty*. De uitvoerige het lassentests van de scheerbeurtnagel over een waaier van basisdikte met werden beide deklaagmassa's uitgevoerd om de verenigbare te verzekeren resultaten op plaats kunnen worden bereikt.

Onverslaanbare Sterkte
Het staal en de concrete samengestelde plakken zijn lichter en sterker dan de meeste conventionele plakken. Staal het decking verstrekt trekversterking, die met de samenpersende sterkte van het beton combineren voor helemaal om sterkere plak. Worden de staal decking profielen ontworpen om eender welke longitudinale misstap tussen het staal en het beton in de plak zelf, en om het even welke transversale beweging tussen de plak en de ondersteunende stralen te verhinderen.

Grotere Besparingen
De gewichtsbesparingen bereikte in samengestelde plakken kunnen aan andere gebieden van het ontwerp, zoals stichtingen worden doorgegeven. En omdat staal het decking als permanente bekisting dienst doet, kan het de behoefte het propping of tijdelijke bekisting beduidend verminderen - besparend zowel tijd als geld.

 

Terwijl FASEC-de rebar-Bundel driehoek laste past het metaal decking systeem snelle bouwvereisten van de belangrijkste staalstructuur aan en verstrekt snelle het werkprocedures. Het kan heel wat bouwtijd besparen in vergelijking met traditioneel vloer decking systeem. Het kan de starheid van de vloer ook verbeteren en de hoeveelheid staal besparen en concreet, om de projectbegroting te verminderen.

 

De in reliëf gemaakte Oppervlakte verhoogt het plakken van vloerdek en concreet, maak het systeem van het vloerdek heeft lagercapaciteit met hoge weerstand. Het is totaal vuurvast en kan lang overspannen zonder het midden propping.

 

Zo van kostenbesparing en tijdbesparende mening, is het FASEC-rebar-bundel driehoek gelaste metaal decking systeem betere keus. Nochtans, in veel van klaar ontwerp, wordt het dek reeds ontworpen en in het vermijden van herontwerp, recalculation en opnieuw voorlegt/goedkeuring, kunnen wij diverse aangepaste het dekprofielen van de staalvloer ook aanbieden om de behoefte van diverse contractanten te verzorgen, zullen wij ondertussen diverse technische ondersteuning in de aspecten van ladingsspanwijdte aanbieden en zullen analyse enz. beklemtonen.

 

Na zijn één of ander typisch detail:

het 2.0mm Gegalvaniseerde Dek van de Staal Samengestelde Vloer voor Vloerbouw 0

 

Warm welkome diverse cliënten van Internationale markt aan onderzoek en bezoeken ons!

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Shayne

Tel.: +8618857115398

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)