De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenStructureel Staal Fabrications

Q355nhd van de het Staalstructuur van het Weer de Bestand Staal Plaat Geassembleerde van de de Bundelbrug Hoofdbalk

Certificaat
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Q355nhd van de het Staalstructuur van het Weer de Bestand Staal Plaat Geassembleerde van de de Bundelbrug Hoofdbalk

China Q355nhd van de het Staalstructuur van het Weer de Bestand Staal Plaat Geassembleerde van de de Bundelbrug Hoofdbalk leverancier
Q355nhd van de het Staalstructuur van het Weer de Bestand Staal Plaat Geassembleerde van de de Bundelbrug Hoofdbalk leverancier Q355nhd van de het Staalstructuur van het Weer de Bestand Staal Plaat Geassembleerde van de de Bundelbrug Hoofdbalk leverancier Q355nhd van de het Staalstructuur van het Weer de Bestand Staal Plaat Geassembleerde van de de Bundelbrug Hoofdbalk leverancier Q355nhd van de het Staalstructuur van het Weer de Bestand Staal Plaat Geassembleerde van de de Bundelbrug Hoofdbalk leverancier

Grote Afbeelding :  Q355nhd van de het Staalstructuur van het Weer de Bestand Staal Plaat Geassembleerde van de de Bundelbrug Hoofdbalk

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: FASEC
Certificering: CE, ISO, SGS
Modelnummer: HZFS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25 ton
Prijs: USD600-1800/ton
Verpakking Details: zeewaardige verpakking in container of bulkschip
Levertijd: Vanaf de behoeften van de cliënt zoals 2-3 maanden
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P
Levering vermogen: 70000 ton per jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Q355NHD staal Grade: ASTM A709 Grade 50 steel plate
Width: 1500-5200mm Lengte: 600018000mm
Technique: Hot Rolled Toepassing: Bouw
Oppervlaktebehandeling: Met een laag bedekt
Hoog licht:

q355nhd brugbalk

,

brugbalk q355nhd

,

1500mm de balk van de breedtebrug

Q355NHD van de het Staalstructuur van het weerbestendigheidsstaal de Plaat Geassembleerde van de de Bundelbrug Hoofdbalk

Het weer-bestand structurele staal is atmosferisch corrosiebestendig staal, dat tot low-alloy structureel staal met hoge weerstand behoort. Volgens zijn hoofdkenmerken, is het verdeeld in hoog weer-bestand structureel staal en weer-bestand staal voor gelaste structuur.

 

Het verweringsstaal is een reeks van low-alloy staal tussen gewoon staal en roestvrij staal, en een reeks van low-alloy staal tussen gewoon staal en roestvrij staal, met lage kosten en goede kwaliteit.

 

Classificatie:
1. Hoog verweringsstaal
Het hoge weerbestendigheids structurele staal moet een kleine hoeveelheid koper, fosfor, chromium, en nikkelelementen aan het staal toevoegen om een beschermende laag op de oppervlakte van metaalcollective te vormen om de prestaties van het staal tegen atmosferische corrosie te verbeteren. U kunt een kleine hoeveelheid molybdeen, niobium, Elementen zoals vanadium ook toevoegen, kunnen het titanium en het zirconium de korrels raffineren, de mechanische eigenschappen van staal verbeteren, de sterkte en de hardheid van staal verbeteren, de brosse overgangstemperatuur verminderen, en het maken betere weerstand tegen brosse breuk hebben.
2. Verweringsstaal voor lassenstructuur
De elementen aan de staalkwaliteit, behalve fosfor worden toegevoegd, zijn fundamenteel hetzelfde als hoog weerbestendigheids structureel staal, en hun functies zijn hetzelfde en verbeteren lassenprestaties die.

 

Eigenschappen:

Het verweringsstaal heeft de kenmerken van zich zich hardheid, het plastic uitrekken, het vormen, het lassen en het snijden, slijtageweerstand, weerstand op hoge temperatuur en moeheidsweerstand van het staal van uitstekende kwaliteit; de weerbestendigheid is 2-8 keer dat van gewoon koolstofstaal, en de deklaagprestaties zijn 1,5 van gewoon koolstofstaal. -10 keer, zijn de deklaagprestaties 1.5-10 keer dat van gewoon koolstofstaal, kunnen voor film, naakte deklaag of vereenvoudigde deklaag worden gebruikt. Dit staal heeft de kenmerken van het antiroest, corrosieweerstand, met verlengde levensduur, verdunnen en consumptievermindering, arbeidsbesparend en energy-saving, die componenten aan fabrikanten en gebruikers ten goede komt. Het verweringsstaal heeft betere corrosieweerstand in de atmosfeer. Het verweringsstaal kan worden verdund, worden blootgesteld of eenvoudig worden geschilderd. Het staalsysteem met corrosieweerstand, het levensuitbreiding, arbeidsbesparing, consumptievermindering en verbetering is ook een nieuw mechanisme, een nieuwe technologie en een nieuw proces dat in moderne metallurgie kunnen worden geïntegreerd, zodat het kan blijven zich ontwikkelen en vernieuwen. Staalsysteem.

 

Voordelen:

Het verweringsstaal wordt gemaakt van gewoon koolstofstaal met een kleine hoeveelheid corrosiebestendige elementen zoals koper en nikkel. Het heeft zich de kenmerken van staalsterkte, rekbaarheid, het vormen, het lassen, schuring, op hoge temperatuur, moeheid, enz. de weerbestendigheid is 2~8 van gewoon koolstofstaal de deklaagprestaties 1.5~10 keer dat van gewoon koolstofstaal zijn, dat in dunnere, naakte of vereenvoudigde deklaag kan worden gebruikt. Het staal heeft de kenmerken van roestweerstand, corrosieweerstand en levensduur van componenten, het verdunnen en consumptievermindering, en arbeidsbesparende en energy-saving kenmerken, die componenten aan fabrikanten en gebruikers ten goede komen.

 

Toepassing:

Het gebruik van hoog weerbestendigheids structureel staal is beter dan weerbestendigheidsstaal voor gelaste structuur wegens zijn atmosferische corrosieweerstand. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vastbouten van, het vastnagelen van en het lassen van structurele delen voor voertuigen, containers, gebouwen, torens en andere structuren. Wanneer gebruikt als gelaste structurele delen, zou de dikte van het staal niet groter moeten zijn dan 16mm. De lassenprestaties van verweringsstaal voor gelaste structuur zijn beter dan dat van hoog verweringsstaal, en het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor gelaste structurele delen voor bruggen, gebouwen en andere structuren.

 

Q355nhd van de het Staalstructuur van het Weer de Bestand Staal Plaat Geassembleerde van de de Bundelbrug Hoofdbalk 0

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Tel.: +8618072735884

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)