De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenStructureel Staal Fabrications

De Standaardastm A588 Corten Weerbestendigheid van de de Bundelbrug van het de Plaat Structurele Staal van Australië

Certificaat
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

De Standaardastm A588 Corten Weerbestendigheid van de de Bundelbrug van het de Plaat Structurele Staal van Australië

China De Standaardastm A588 Corten Weerbestendigheid van de de Bundelbrug van het de Plaat Structurele Staal van Australië leverancier
De Standaardastm A588 Corten Weerbestendigheid van de de Bundelbrug van het de Plaat Structurele Staal van Australië leverancier De Standaardastm A588 Corten Weerbestendigheid van de de Bundelbrug van het de Plaat Structurele Staal van Australië leverancier De Standaardastm A588 Corten Weerbestendigheid van de de Bundelbrug van het de Plaat Structurele Staal van Australië leverancier De Standaardastm A588 Corten Weerbestendigheid van de de Bundelbrug van het de Plaat Structurele Staal van Australië leverancier

Grote Afbeelding :  De Standaardastm A588 Corten Weerbestendigheid van de de Bundelbrug van het de Plaat Structurele Staal van Australië

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: FASEC
Certificering: CE, ISO, SGS
Modelnummer: HZFS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25 ton
Prijs: USD600-2000/ton
Verpakking Details: zeewaardige verpakking in container of bulkschip
Levertijd: Vanaf de behoeften van de cliënt zoals 2-3 maanden
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P
Levering vermogen: 70000 ton per jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Material: ASTM A588 Corten Steel Grade: ASTM A588 Corten Steel
Breedte: 15005200mm Length: 6000-18000mm
Technique: Hot Rolled Toepassing: Bouw
Hoog licht:

brug van de het staalbundel van Australië de standaard

,

astm a588-de brug van de staalbundel

,

a588 corten de bundelbrug van het plaatstaal

Van de het Staalplaat van Australië Standaardastm A588 Corten van de het Structurele Staalbundel de Brugweerbestendigheid

ASTM A588 behandelt low-alloy structureel staalvormen met hoge weerstand, platen, en bars voor gelast, vastgenageld, of vastgeboute bouw maar hoofdzakelijk bestemd voor gebruik in gelaste bruggen en gebouwen waar de besparingen in gewicht of toegevoegde duurzaamheid belangrijk zijn.

 

ASTM A588 is een low-alloy structureel staalspecificatie met hoge weerstand met hogere sterkte en betere atmosferische corrosieweerstand voor structureel staalvormen zoals hoeken, kanaal en stralen, evenals staalplaat en bars. ASTM A588 wordt hoofdzakelijk gebruikt voor:
Voetbruggen
De Balken van de wegbrug en andere brugcomponenten
Scheepsbouw
Tanks
Railcars en Containers
Het schermen
Beeldhouwwerken

 

De A588-specificatie is voorgenomen hoofdzakelijk voor gebruik in unpainted toepassingen, waar de besparingen in gewicht of toegevoegde duurzaamheid samen met de langere het levenscyclus toe te schrijven aan zijn corrosiebestendige eigenschappen en/of belangrijk is om een esthetisch aangename verschijning te bereiken.

 

De atmosferische corrosieweerstand van A588 is wezenlijk beter dan dat van koolstofstaal zoals A36 en a572-50 met of zonder kopertoevoeging. Wanneer behoorlijk ontworpen en blootgesteld aan de atmosfeer, A588 voor vele toepassingen in de unpainted voorwaarde geschikt is.

 

ASTM A588 heeft een minimum de opbrengststerkte van 50ksi en een minimumtreksterkte van 70ksi.

 

Classificatie:
1. Hoog verweringsstaal
Het hoge weerbestendigheids structurele staal moet een kleine hoeveelheid koper, fosfor, chromium, en nikkelelementen aan het staal toevoegen om een beschermende laag op de oppervlakte van metaalcollective te vormen om de prestaties van het staal tegen atmosferische corrosie te verbeteren. U kunt een kleine hoeveelheid molybdeen, niobium, Elementen zoals vanadium ook toevoegen, kunnen het titanium en het zirconium de korrels raffineren, de mechanische eigenschappen van staal verbeteren, de sterkte en de hardheid van staal verbeteren, de brosse overgangstemperatuur verminderen, en het maken betere weerstand tegen brosse breuk hebben.
2. Verweringsstaal voor lassenstructuur
De elementen aan de staalkwaliteit, behalve fosfor worden toegevoegd, zijn fundamenteel hetzelfde als hoog weerbestendigheids structureel staal, en hun functies zijn hetzelfde en verbeteren lassenprestaties die.

 

Eigenschappen:

Het verweringsstaal heeft de kenmerken van zich zich hardheid, het plastic uitrekken, het vormen, het lassen en het snijden, slijtageweerstand, weerstand op hoge temperatuur en moeheidsweerstand van het staal van uitstekende kwaliteit; de weerbestendigheid is 2-8 keer dat van gewoon koolstofstaal, en de deklaagprestaties zijn 1,5 van gewoon koolstofstaal. -10 keer, zijn de deklaagprestaties 1.5-10 keer dat van gewoon koolstofstaal, kunnen voor film, naakte deklaag of vereenvoudigde deklaag worden gebruikt. Dit staal heeft de kenmerken van het antiroest, corrosieweerstand, met verlengde levensduur, verdunnen en consumptievermindering, arbeidsbesparend en energy-saving, die componenten aan fabrikanten en gebruikers ten goede komt. Het verweringsstaal heeft betere corrosieweerstand in de atmosfeer. Het verweringsstaal kan worden verdund, worden blootgesteld of eenvoudig worden geschilderd. Het staalsysteem met corrosieweerstand, het levensuitbreiding, arbeidsbesparing, consumptievermindering en verbetering is ook een nieuw mechanisme, een nieuwe technologie en een nieuw proces dat in moderne metallurgie kunnen worden geïntegreerd, zodat het kan blijven zich ontwikkelen en vernieuwen. Staalsysteem.

 

Voordelen:

Het verweringsstaal wordt gemaakt van gewoon koolstofstaal met een kleine hoeveelheid corrosiebestendige elementen zoals koper en nikkel. Het heeft zich de kenmerken van staalsterkte, rekbaarheid, het vormen, het lassen, schuring, op hoge temperatuur, moeheid, enz. de weerbestendigheid is 2~8 van gewoon koolstofstaal de deklaagprestaties 1.5~10 keer dat van gewoon koolstofstaal zijn, dat in dunnere, naakte of vereenvoudigde deklaag kan worden gebruikt. Het staal heeft de kenmerken van roestweerstand, corrosieweerstand en levensduur van componenten, het verdunnen en consumptievermindering, en arbeidsbesparende en energy-saving kenmerken, die componenten aan fabrikanten en gebruikers ten goede komen.

 

Toepassing:

Het gebruik van hoog weerbestendigheids structureel staal is beter dan weerbestendigheidsstaal voor gelaste structuur wegens zijn atmosferische corrosieweerstand. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vastbouten van, het vastnagelen van en het lassen van structurele delen voor voertuigen, containers, gebouwen, torens en andere structuren. Wanneer gebruikt als gelaste structurele delen, zou de dikte van het staal niet groter moeten zijn dan 16mm. De lassenprestaties van verweringsstaal voor gelaste structuur zijn beter dan dat van hoog verweringsstaal, en het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor gelaste structurele delen voor bruggen, gebouwen en andere structuren.

 

De Standaardastm A588 Corten Weerbestendigheid van de de Bundelbrug van het de Plaat Structurele Staal van Australië 0

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Tel.: +8618072735884

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)