De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenGlazen vliesgevel

Dubbele van de de Componenten Photovoltaic Voorgevel van Glas Zonnemodules van de de Gordijngevelzonnecel Elektrische PV Systemen

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Dubbele van de de Componenten Photovoltaic Voorgevel van Glas Zonnemodules van de de Gordijngevelzonnecel Elektrische PV Systemen

China Dubbele van de de Componenten Photovoltaic Voorgevel van Glas Zonnemodules van de de Gordijngevelzonnecel Elektrische PV Systemen leverancier
Dubbele van de de Componenten Photovoltaic Voorgevel van Glas Zonnemodules van de de Gordijngevelzonnecel Elektrische PV Systemen leverancier Dubbele van de de Componenten Photovoltaic Voorgevel van Glas Zonnemodules van de de Gordijngevelzonnecel Elektrische PV Systemen leverancier Dubbele van de de Componenten Photovoltaic Voorgevel van Glas Zonnemodules van de de Gordijngevelzonnecel Elektrische PV Systemen leverancier

Grote Afbeelding :  Dubbele van de de Componenten Photovoltaic Voorgevel van Glas Zonnemodules van de de Gordijngevelzonnecel Elektrische PV Systemen

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Fasecbuildings
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: EIGEN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: USD200~USD850 per sqm
Verpakking Details: ontworpen staal - of hout of de verpakking van de van de triplexpallet of doos
Levertijd: Op basis van de behoeften van klant
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union
Levering vermogen: sqm 300.000 per Jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: glas en Zonnepv paneel Specificatie: Photovoltaic voorgevelgordijngevel
oppervlak: De Deklaag van het poeder Functie: Maak vuurvast

De dubbele van de de Componenten Photovoltaic Voorgevel van Glas Zonnemodules van de de Gordijngevelzonnecel Elektrische Systemen (PV Systemen)


Snel Detail:
1. De zonne-energie is rijk aan middelen.

2. Overvloedige energiebronnen.

3. Diverse vormen van toepassing

 

Na de ontwikkeling van jaren, heeft onze groep in een integrale kant en klare contractant voor diverse gebouwen en bouw geëvolueerd. Zo hebben wij capaciteit in divers reusachtig projectenontwerp & bouwen gebaseerd bij het bevredigende budgetbeheer. Welkom cliënten om onderzoeken op het soort direct te maken de bouw van techniek of de bouw omringende materialen tarifering. Onze professionele techniek teaam is allen hier klaar om aangepaste ontwerp en prijs aan te bieden. Onze pricinple is Één Proeforde brengt Constent-Samenwerking!

Zonne Photovoltaic VoorgevelGordijngevel - Zonnepv Voorgevels - Rainscreen-Bekleding

De conventionele Zonne Photovoltaic (PV)-Comités kunnen aan de externe muren van gebouwen met baksteen of blokbuitenkanten worden bevestigd, gebruikend één van het aluminium of het roestvrije staal die aan te sluiten systemen koppelen. De puristen zouden dit niet om ware de Bouw Geïntegreerde Photovoltaics overwegen te zijn aangezien, in zulke gevallen, de Zonne Photovoltaic (PV)-Comités slechts ‚geplakt op‘ zijn en geen essentieel materiaal vervangen dat anders in het de bouwproces zou vereist worden.

Dubbele van de de Componenten Photovoltaic Voorgevel van Glas Zonnemodules van de de Gordijngevelzonnecel Elektrische PV Systemen

 

Photovoltaic voorgevelgordijngevel is een nieuw type van de bouw van gordijngeveltechnologie, combineert het de traditionele gordijngevel en het photovoltaic effect, en het is een nieuw type van groene energietechnologie, die zonne-energie gebruiken om elektriciteit te produceren. Het photovoltaic systeem is verdeeld in twee soorten, die net aangesloten systeem en van netsysteem zijn. De hoofdlijnen:
1. Photovoltaic voorgevelgordijngevel kan niet alleen het gebouw zelf leveren, kan de macht ook in het net, besparingsenergieverbruik worden opgenomen van de gehele gebouwen.
2. Overvloedige energiebronnen. Photovoltaic systeem moet de zonne-energie in stroom omzetten.

3. Diverse vormen van toepassing: PV de modules kunnen in diverse types van gordijngevelvorm (met inbegrip van punttype, kader, eenheid, dubbele laag), dak en zon worden gebruikt die raad, enz. in de schaduw stellen;
4. De integratie van photovoltaic systeem en de bouw structuur, sparen de extra ruimte afzonderlijk geplaatst de batterijcomponenten en de ondersteunende structuur elimineert ook de behoefte aan photovoltaic apparaten;
5. Photovoltaic componenten kunnen op de oppervlakte van de zon worden toegepast die effect in de schaduw stellen, om bovenmatige binnentemperatuur te vermijden, die airconditioningslading verminderen.
6. Photovoltaic gordijngevel wordt toegepast op het dak of dak, dat zonne-energie kunnen effectiever gebruiken

 

 

Productdetails

Kleur Ontruim
Oppervlaktebehandeling Poederdeklaag
Productnaam Het Systeem van de glasGordijngevel
Toepassing De bouwbuitenkant
Gebruik De openluchtdecoratie van de Muurbekleding
Dikte 5+9A+5mm
Functie Maak vuurvast
Glas Aangemaakt Glas
Certificaten CE/SONCAP/ISO9000
Grootte aangepast
Productsleutelwoorden egineering Photovoltaic Gordijngevel

 

 

Zonne Photovoltaic (PV)-Voorgevels – de Systemen van de VoorgevelGordijngevel

Er zijn twee systemen van de hoofdgebouwvoorgevel die gemakkelijk zich aan de integratie van Zonnepv technologie lenen: Het type van Rainscreenbekleding (Geventileerde Voorgevel) en het type van Gordijnmuur.

Meer en meer, worden de Zonne Photovoltaic Comités opgenomen in de bouw van nieuwe gebouwen als principebron, of een assistentbron van elektromacht. De zonnepv Comités kunnen ook in bestaande gebouwen worden opgenomen waar de materialen van de muurbekleding worden gesubstitueerd.

 

Dubbele van de de Componenten Photovoltaic Voorgevel van Glas Zonnemodules van de de Gordijngevelzonnecel Elektrische PV Systemen

Zonnepv VoorgevelsGordijngevel - Rainscreen-Bekleding
(De Geventileerde Gordijngevel van het Voorgevelglas)

De systemen van de Rainscreenbekleding werden hoofdzakelijk ontwikkeld in Europa voor de heropfrissing van high-rise concrete ontworpen gebouwen, in het bijzonder blokkeren de flatgebouwen en het bureau de bekledingssysteem van enz. Rainscreen zijn ideaal gezien geschikt voor nieuwe gebouwen maar ook wijd worden gebruikt voor de vernieuwing van oudere high-rise gebouwen met slecht het uitvoeren van de bouwenveloppen. De bouw van de Rainscreenbekleding laat het heropfrissingsproces toe om worden uitgevoerd terwijl het gebouw nog bezet is.

Zonnepv Voorgevels – Bevestigend Rainscreen-Bekledingstype

De Rainscreenbekleding vormt de buitenhuid van een gebouw. Het is een systeem van de de bouwvoorgevel dat uit een roestvrij staal sub-kader opgevuld met bekledingspanelen, typisch van bakstenen, baksteentegels, terracotta of keramische tegels bestaat. De de sporen van de roestvrij staalbekleding en het bevestigen steunen worden op de interne muur klaar vastgebout om te ontvangen rainscreen buitenlaag. Dit bekledingssysteem wordt ontworpen zodat het bekledingspanelenafstand houden van de interne geïsoleerde muur om tot een brede geventileerde holte tussen twee te leiden. De holte houdt stortbui tegen, die kan doordringen rainscreen bekledingsmateriaal, van ongunstig het beïnvloeden van de geïsoleerde binnenmuur.

Zonnepv Voorgevels - Zonnecel Elektrische Systemen (PV systeem)

In rainscreen bekledingssystemen, zijn de bekledingspanelen gewoonlijk ondoorzichtig. In dergelijke omstandigheden opteren de ontwerpers vaak om de conventionele panelen van Solor te installeren PV aangezien zij ook ondoorzichtig zijn en over het algemeen de goedkoopste methode zijn om zonneelektriciteit te veroorzaken.

In projecten waar het ontwerpmemorandum transparante of semi-transparent glaspanelen verzoekt, rainscreen het geharde dubbel of de drievoud verglaasde ruiten met dunne film de Zonnepv Cellen in kunnen worden opgenomen net.

Zonnepv Voorgevels – Rainscreen-Bekleding

Het spouwmuurformaat van rainscreen bekleding kan de efficiency van de geïntegreerde kristallijne silicium Zonnepv Comités beduidend verbeteren. De ventilatiestreek achter de Zonnepv Comités staat thermische stromen toe om tussen de rug van de module en de binnenmuur door te geven die van het gebouw, om het even welke accumulatie van hitte verhinderen en de prestaties van Zonnepv maximaliseren, zelfs wanneer de buitentemperaturen hoog zijn.

 

nu worden zij wijd gebruikt in het staal gecombineerde gebouwenproject. 

 

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)