De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenGlazen vliesgevel

De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel

China De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel leverancier
De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel leverancier De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel leverancier De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel leverancier

Grote Afbeelding :  De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Fasecbuildings
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: Dubbele het glasgordijngevel van de huidvoorgevel

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: USD200-950 per square meter
Verpakking Details: Standaard waterdicht document en uitgerookte houten vakje of pallet enz.
Levertijd: Gebaseerd op de behoeften of 60days van de cliënt
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: sqm 30.000 per Jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Stadard: DE V.S., DE EU, GB Breedte: 3002500mm
kleur: semi of volledig transparant Functie: enord efficiënte energie

De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel


Snel Detail:
1. Gebeëindigde oppervlakte: PVDF Cotaed/Machtsdeklaag/het Anodiseren
2. Beschikbaar Glas: Laag-e/Weerspiegelend/Gedreven/Met een laag bedekt
3. Aluminiumdikte: 1.42.5mm

 

Na de ontwikkeling van jaren, heeft onze groep in een integrale kant en klare contractant voor diverse gebouwen en bouw geëvolueerd. Zo hebben wij capaciteit in divers reusachtig projectenontwerp & bouwen gebaseerd bij het bevredigende budgetbeheer. Welkom cliënten om onderzoeken op het soort direct te maken de bouw van techniek of de bouw omringende materialen tarifering. Onze professionele techniek teaam is allen hier klaar om aangepaste ontwerp en prijs aan te bieden. Onze pricinple is Één Proeforde brengt Constent-Samenwerking!


De systemen van de dubbel-huidvoorgevel en zijn categorieën illustreren smalle volledig verzegelde assemblage van systemen wat opereerbare externe luifels of het in de schaduw stellen van apparaten omvat. Zij allen bezitten een binnen en buitenlaag of een verglaasde huid.

Voor een periode nu heeft het gebruik van DSF wegens hun relevant gebruik en winst met betrekking tot hun bezit van verhoogd energierendement en daylighting verbetering verhoogd.

Het document zal zich op de evaluatie van het systeem van de dubbel-Huidvoorgevel voor duurzame ontwikkeling in verschillende klimaatstreken concentreren. Een overzicht van de DSF-literatuur die de verschillende soorten dubbele huidvoorgevel illustreren werd gedragen, werden de gevallenanalyses van verschillende DSF-types namelijk gedragen in verschillende gebouwen in verschillende plaatsen; Eurotheum Frankfurt Duitsland, Seattle Amerika en de Dageraadplaats, Sydney Australië.

Dan brengen de analyse van het vinden en de besprekingen uit de mogelijke die aanbevelingen op uit de basisvoordelen en de voordelen van DSF worden afgeleid die omvat; verminder het verwarmen de vraag, op voorwaarde dat de meningen, thermische controle zonneaanwinst, isolatie die, verhoogde beveiliging, natuurlijke ventilatie toestaan, als verontreinigingsbarrière dient, verminderde kunstmatige m-gestegen verlichting de bouwlevensduur, verbeter bewonerscomfort, toekomstig ondoordringbaar maken, die noodsituatieuitgang, akoestische bescherming enz. bieden.

 

De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel

 

Dan is zijn nadelen hoofdzakelijk de aanvankelijke kosten van bouw en ruimteconsumptie. Daarom werd de mogelijke aanbeveling die het juiste bestuderen van verschillende klimaatstreken met zich meebrengen waarin aangewezen DSF zal worden gebruikt voorgesteld om verder onderzoek en de technologische vordering van het gebruik van DSF te verbeteren die het het besluiten meningspunt was.

TWEELINGgezichtsdsf SYSTEEM:

Dit bestaat uit conventioneel gordijn of het thermische systeem van de massamuur binnen één enkele verglaasde de bouwhuid. Het buitenglas kan veiligheid of gelamineerd glas of isolerend glas zijn. Het in de schaduw stellen van apparaten kan worden omvat. Dit systeem moet een binnenlandse ruimte van minstens 500mm600mm hebben om het reinigen toe te laten.

Het heeft het openen voor het toestaan van natuurlijke ventilatie in tweeling onder ogen gezien DSF die het van het buffer en uittrekselluchtdsf systeem onderscheidt. De buitenhuid wordt gebruikt voor het beschermen van de inhoud die van de luchtholte (apparaat in de schaduw stellen), terwijl de interne huid isolatie voor het minimaliseren van hitteverlies verstrekt.

BUFFERdsf SYSTEEM:

Deze antidateren isolerend die glas wordt uitgevonden om daglicht in gebouwen te handhaven terwijl het verhogen van correcte en isolerende eigenschappen van het muursysteem. Zij gebruiken twee lagen van enige verglazing uit elkaar plaatsten 250mm900mm apart, verzegeld en toestaand verse lucht in het gebouw door een gecontroleerd middel van of een HVAC-systeem of doostype venster dat door de algemene dubbele huid met het in de schaduw stellen van apparaten inbegrepen in de holte sneed. Het beeld toont hieronder een voorbeeld van een bufferdsf systeem.

HET SYSTEEM VAN DE UITTREKSELlucht DSF:

Dit bestond die van een tweede laag van verglazing op het binnenland van een hoofdvoorgevel van dubbele verglazing (thermopane eenheden) wordt geplaatst die het luchtruim tussen de twee lagen van verglazing een deel van het HVAC-systeem maakt te worden.

De verwarmde gebruikte lucht tussen de verglaasde die lagen door de holte met het gebruik van ventilators worden gehaald, dat de binnenlaag van de verglazing aanmaakt terwijl de buitenlaag van het isoleren van glas hitte-transmissie verlies minimaliseert. Ook wordt de verse lucht geleverd door HVAC die natuurlijke ventilatie uitsluit.

In de schaduw stellend apparaten ook worden opgezet op de holte met lucht het uit elkaar plaatsen tussen de lagen glazen met de waaier van het uit elkaar plaatsen tussen 150mm900mm. Dit systeem wordt gewoonlijk gebruikt in plaats waar de natuurlijke ventilatie niet mogelijk of plaatsen met hoog lawaai, wind, dampen enz. is. Het beeld toont hieronder en voorbeeld van een uittreksellucht DSF.

De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel

De dubbele gordijngevel van het het systeemglas van (DSF) van de Huidvoorgevel is meer en meer aangewend in hoge die profielgebouwen, door beroemde Architecten worden ontworpen, gebruikend toegejuichte techniekadviseurs, en wordt geworven als voorbeeldige „groene“ de bouwstrategie. Het is een nieuwe technologie die vaker in high-end Europees en Pacific Rim-gebiedsgebouwen wordt gevonden. Voor de meerderheid van heersende stromingsarchitecten, blijft de dubbele huidtechnologie ontwijkend. Vanuit perspectieven van zowel kennis als begroting, zijn de dubbele huidsystemen vaak voorbij het toepassingsgebied van de meeste projecten met winstoogmerk.

 

De vraag rijst over de vraag of of niet de dubbele huidgebouwen echt ecologischer verantwoordelijk en duurzaam zijn. Het commerciële architectuur missen is potentiële energie en milieubesparingen? De dubbele Huidvoorgevel is gebaseerd op het begrip van buitenmuren die dynamisch aan variërende omringende voorwaarden antwoorden, en die een waaier van geïntegreerde zon-in de schaduw stelt, natuurlijke ventilatie, en thermische isolatieapparaten of strategieën kunnen opnemen.

 

De vroege moderne architecten in het vensterontwerp van de verschillende projecten onderzochten deze nieuwe bouwtechnologie. Het vroege zonne passieve die ontwerp in de „trombe“ muur wordt toegelicht, wordt ook bekeken aangezien een voorloper aan moderne dubbele huidsystemen slechts onlangs dubbele huidtechnologie analoog wordt met exploraties in transparante en glasarchitectuur, en bovendien heeft, ecologisch toegejuicht zoals „verantwoordelijk“ ontwerp. Dit document vertegenwoordigt de bevindingen van een team van hoogste niveau B.Arch en beheerst studenten die een eerste onderzoek van de dubbele systemen van de huidbekleding hebben geleid.

 

Specificatie:

Materiaal: specificatie:
Lengte 2m of vanaf de eis van de klant
Breedte 1m of vanaf de eis van de klant
Hoogte 40mm of vanaf de eis van de klant

 

 

Hoewel het Dubbele concept van de Huidvoorgevel niet nieuw is, is er een groeiende tendens van de architecten om het in praktijk te brengen. Zijn ingewikkeldheid en aanpassingsvermogen aan verschillende klimatologische omstandigheden verhogen de behoefte aan zorgvuldig ontwerp. Aangezien de bouwtypes van één plaats aan een andere kunnen verschillen, is het duidelijk dat de vergelijking van verschillende literatuurbronnen niet altijd relevant is. Aangezien het concept Dubbele Huidvoorgevels ingewikkeld is en zijn gebruik en functie verschillende parameters van het gebouw beïnvloeden, is de bestudeerde literatuur van verschillende gebieden.

 

De dubbele het Bureaubouw van de Glasmuur Geventileerde Voorgevel met Dubbele Huid Verglaasde Gordijngevel

 

Het is duidelijk dat het ontwerp van het systeem voor de prestaties van het gebouw essentieel is. Het is het advies van de auteur dat de Dubbele Huidvoorgevels zowel beter binnenklimaat als verminderd gebruik van energie in dezelfde tijd kunnen verstrekken indien behoorlijk ontworpen. Als de benadering algemeen is en de te bereiken doelstellingen duidelijk zijn, dan is het vermelde systeem flexibel genoeg om klimaatveranderingen voor de meeste soorten te ontmoeten de bouw van gebruik.

 

De classificatie van de Dubbele Huidvoorgevels is belangrijk aangezien de aanvankelijke benadering de ontwerpfase kan beïnvloeden. Na het selecteren van het type van Dubbele Voorgevel aangewezen voor het gebouw, is het noodzakelijk om het ontwerp en de technische parameters (zoals de gebruikte materialen) te bepalen dat de functie en de prestaties van het systeem en de fysische eigenschappen van de holte kunnen beïnvloeden. De nauwkeurigheid van berekeningen van de voorgevelprestaties in zal de ontwerpfase leiden tot nauwkeurigere voorspellingen. Het is duidelijk dat door de aan belangrijkste doelstellingen van het dubbele voorgevelsysteem op verschillende manieren voorrang te geven, het de bouwontwerp en de bouw kunnen verschillen aanpassend aan de prestatie-eisen van de ontwerpers, en de behoeften van de gebruikers. De voordelen en nadelen van dubbele die huidvoorgevels in verschillende literatuurbronnen worden de gevonden worden vermeld en beschreven.

 

Voorts worden de voorbeelden van bureaugebouwen met Dubbele Huidvoorgevels voorgelegd. Dubbele Huidvoorgevels 14 een bespreking en conclusiessectie volgt definitief waarin het standpunt van de auteur wordt gegeven en de commentaren worden gemaakt. De gebieden van verder onderzoek worden een nodig ontwikkeling voorgesteld.

 

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)