De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenGlazen vliesgevel

Photovoltaic Cellen Geventileerde Enige Component van het het Glas Polycrystalline of Enige Kristal van de VoorgevelGordijngevel

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Photovoltaic Cellen Geventileerde Enige Component van het het Glas Polycrystalline of Enige Kristal van de VoorgevelGordijngevel

China Photovoltaic Cellen Geventileerde Enige Component van het het Glas Polycrystalline of Enige Kristal van de VoorgevelGordijngevel leverancier
Photovoltaic Cellen Geventileerde Enige Component van het het Glas Polycrystalline of Enige Kristal van de VoorgevelGordijngevel leverancier Photovoltaic Cellen Geventileerde Enige Component van het het Glas Polycrystalline of Enige Kristal van de VoorgevelGordijngevel leverancier Photovoltaic Cellen Geventileerde Enige Component van het het Glas Polycrystalline of Enige Kristal van de VoorgevelGordijngevel leverancier

Grote Afbeelding :  Photovoltaic Cellen Geventileerde Enige Component van het het Glas Polycrystalline of Enige Kristal van de VoorgevelGordijngevel

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Fasecbuildings
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: EIGEN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: USD100~USD850 per sqm
Verpakking Details: Standaard waterdicht document en gegalvaniseerd staal - dat met rubberreis wordt ontworpen
Levertijd: Meer gebaseerd op de behoeften of 30days van de cliënt
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union
Levering vermogen: 300.000 vierkante meter per Jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Dikte: 100500mm Breedte: 6001800mm
kleur: donkergrijze enz. Isolatie: thermisch absolated

Photovoltaic van de de VoorgevelGordijngevel van (PV) Cellen Geventileerde Enige Glas met Polycrystalline of Enig Kristalcomponent (Zonne gebouw-Geïntegreerde PV Voorgevels) 


Snel Detail:
. extra thermische eigenschappen 1
2. lawaaivermindering
. modernisering 3 van oude voorgevels

 

 

Na de ontwikkeling van jaren, heeft onze groep in een integrale kant en klare contractant voor diverse gebouwen en bouw geëvolueerd. Zo hebben wij capaciteit in divers reusachtig projectenontwerp & bouwen gebaseerd bij het bevredigende budgetbeheer. Welkom cliënten om onderzoeken op het soort direct te maken de bouw van techniek of de bouw omringende materialen tarifering. Onze professionele techniek teaam is allen hier klaar om aangepaste ontwerp en prijs aan te bieden. Onze pricinple is Één Proeforde brengt Constent-Samenwerking!

 

Photovoltaic (PV) ventileerde voorgevelgordijngevel en het daksysteem is een product en onverslaanbaar met onbetwistbare esthetische waarde in termen van hitteisolatie die vrije elektriciteit van de zon produceert.

De geproduceerde elektriciteit kan rechtstreeks aan het systeem die van de leidingenlevering, dus worden vertaald aan de grote leveranciers op de markt worden gebracht, of voor persoonlijke consumptie (geïsoleerd systeem) worden gebruikt.

 

De thermische omringende methodes kunnen in een vermindering 25-40% van de energie resulteren die door een gebouw wordt verbruikt.

Afhangend van de richtlijn van de voorgevel, de bouwplaats, en de photovoltaic uitgevoerde technologie, kan de elektriciteit die door ons systeem in enkel één vierkante meter wordt veroorzaakt tussen 20-40 kW/h per annum variëren; voldoende energie om tot 10.000 uren van licht van 20W-energie te leveren - besparings gloeilampen.

Naast het duidelijke milieuvoordeel halen, uit landen waar de verkoop van elektriciteit geregeld is en aansporing die, door een verplichte subsidie van de elektrobedrijven wordt gebaseerd, kan één meter die van geventileerd dak wordt geregeld een netto voordeel halen uit zijn leven (25 jaar) van meer dan 1000 Euro opleveren.

Van een financieel standpunt, die van het type van de bouw en zijn plaats afhangen, kunnen onze geventileerde voorgevels en daken een Intern Terugkeertarief (IRR) bereiken groter dan 25% en een opmerkelijke terugbetalingstijd.

Photovoltaic Cellen Geventileerde Enige Component van het het Glas Polycrystalline of Enige Kristal van de VoorgevelGordijngevel

 

Zonne Photovoltaic VoorgevelGordijngevel - Zonnepv Voorgevels - Rainscreen-Bekleding

De conventionele Zonne Photovoltaic (PV)-Comités kunnen aan de externe muren van gebouwen met baksteen of blokbuitenkanten worden bevestigd, gebruikend één van het aluminium of het roestvrije staal die aan te sluiten systemen koppelen. De puristen zouden dit niet om ware de Bouw Geïntegreerde Photovoltaics overwegen te zijn aangezien, in zulke gevallen, de Zonne Photovoltaic (PV)-Comités slechts ‚geplakt op‘ zijn en geen essentieel materiaal vervangen dat anders in het de bouwproces zou vereist worden.

 

 

 

Productdetails

Kleur Ontruim
Oppervlaktebehandeling Poederdeklaag
Productnaam Het Systeem van de glasGordijngevel
Toepassing De bouwbuitenkant
Gebruik De openluchtdecoratie van de Muurbekleding
Dikte 5+9A+5mm
Functie Maak vuurvast
Glas Aangemaakt Glas
Certificaten CE/SONCAP/ISO9000
Grootte aangepast
Productsleutelwoorden egineering Photovoltaic Gordijngevel

 

 

Zonne Photovoltaic (PV)-Voorgevels – de Systemen van de VoorgevelGordijngevel

Er zijn twee systemen van de hoofdgebouwvoorgevel die gemakkelijk zich aan de integratie van Zonnepv technologie lenen: Het type van Rainscreenbekleding (Geventileerde Voorgevel) en het type van Gordijnmuur.

Meer en meer, worden de Zonne Photovoltaic Comités opgenomen in de bouw van nieuwe gebouwen als principebron, of een assistentbron van elektromacht. De zonnepv Comités kunnen ook in bestaande gebouwen worden opgenomen waar de materialen van de muurbekleding worden gesubstitueerd.

Zonnepv VoorgevelsGordijngevel - Rainscreen-Bekleding
(De Geventileerde Gordijngevel van het Voorgevelglas)

De systemen van de Rainscreenbekleding werden hoofdzakelijk ontwikkeld in Europa voor de heropfrissing van high-rise concrete ontworpen gebouwen, in het bijzonder blokkeren de flatgebouwen en het bureau de bekledingssysteem van enz. Rainscreen zijn ideaal gezien geschikt voor nieuwe gebouwen maar ook wijd worden gebruikt voor de vernieuwing van oudere high-rise gebouwen met slecht het uitvoeren van de bouwenveloppen. De bouw van de Rainscreenbekleding laat het heropfrissingsproces toe om worden uitgevoerd terwijl het gebouw nog bezet is.

Zonnepv Voorgevels - de Systemen van de Gordijnmuur

De systemen van de gordijnmuur zijn een reeds lang gevestigde technologie, die in talrijke prestigieuze projecten zoals de bureaus en de hotels van het stadscentrum wordt gebruikt. De gordijngevels worden geassembleerd van niet structurele elementen en vormen de buitenhuid van het gebouw. Zij worden ontworpen om luchtdicht te zijn en zich tegen wind en weer te verzetten. Behalve hun zelf-gewicht, dragen de gordijngevels geen verticale lading maar baseren zich voor steun op de structurele vloeren en de kolommen van het gebouw. Een gordijngevel ondersteunt wat horizontale windlading die ook wordt overgebracht naar de belangrijkste structuur.

De gordijngevels zijn lichtgewicht en geassembleerd gebruikend aluminium of roestvrij staal het ontwerpen, opgevuld met transparante of ondoorzichtige infill panelen. De transparante panelen zijn gewoonlijk dubbel of drievoudig verglaasd gehard bladglas. De ondoorzichtige panelen kunnen met geïsoleerd gekleurd glas, keramische tegels of geïsoleerde metaaleenheden worden geconstrueerd.

Photovoltaic Cellen Geventileerde Enige Component van het het Glas Polycrystalline of Enige Kristal van de VoorgevelGordijngevel

Zonnepv Voorgevels - Glas het Plakken

Het gelamineerde glas dat in architecturale producten wordt neemt een beschermende harslaag plakkend, typisch Polyvinyl Butyral (PVB) gebruikt op, die tussen twee panelen van glas wordt geplaatst. Het proces plakkend vindt onder hitte en druk plaats. Wanneer gelamineerd in deze omstandigheden, wordt de Polyvinyl Butyral tussenlaag optisch duidelijk. Wanneer samen verzegeld gedraagt de glassandwich zich als één enkele eenheid en kijkt als gewoon glas.

Zonnepv Voorgevels - Glasbladen

In de vervaardiging van zonnepv glaspaneel, wordt de photovoltaic kring gevormd op een blad van glas, gebruikend dun filmdeposito en vormend technieken. Polyvinyl Butyral en een tweede blad van glas worden dan geplaatst direct op de kring. De laminering van deze sandwich kapselt de kring in, die het beschermen tegen de externe omgeving. De elektrische stroom wordt gehaald uit de module bij een verzegelde einddoos die in bijlage aan de kring en dan omgezet in wisselstroomelektriciteit (AC) door een omschakelaar is.

 

Het zonnepv Glas bestaat uit zonnecellen die in transparante dubbele en drievoudige verglazingseenheden worden gebouwd. Het zonnepv Glas kan gemakkelijk in daken en de voorgevelsystemen van de gordijnmuur worden geïntegreerd. Het gebruiken van dunne film Zonnepv Cellen in gordijnmuur kan in een economisch gebruik van zonne-energie resulteren en creatief architectuurontwerp evenals techniek aanmoedigen.

 

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)