De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis ProductenGlazen vliesgevel

Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok

China Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok leverancier
Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok leverancier Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok leverancier Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok leverancier Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok leverancier Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok leverancier Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok leverancier

Grote Afbeelding :  Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Fasecbuildings
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: Unitized

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 m²
Prijs: USD100-550 per sqm
Verpakking Details: Standaard waterdicht document en staal - ontworpen of houten vakje
Levertijd: Gebaseerd op de behoeften van de cliënt zoals één maand
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union
Levering vermogen: sqm 600.000 per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Specificatie: De voorgevel van het Unitizedglas Materiaal: Glas en aluminiumkader
Coating: Met een laag bedekte PVDF en poeder kleur: Transparant

Dubbel van de het Glasvoorgevel van de Laagisolatie de Gordijngevelstok Opgebouwd Systeem Door de Maker van China


Snel Detail:
1. Unitizedgordijngevel voor snelle installatie

2. Het aluminium en het glas unitized voorgevels

3. geïsoleerde en gelamineerde drievoudige glaseenheden

 

Na de ontwikkeling van jaren, heeft onze groep in een integrale kant en klare contractant voor diverse gebouwen en bouw geëvolueerd. Zo hebben wij capaciteit in divers reusachtig projectenontwerp & bouwen gebaseerd bij het bevredigende budgetbeheer. Welkom cliënten om onderzoeken op het soort direct te maken de bouw van techniek of de bouw omringende materialen tarifering. Onze professionele techniek teaam is allen hier klaar om aangepaste ontwerp en prijs aan te bieden. Onze pricinple is Één Proeforde brengt Constent-Samenwerking!


Specificatie:

Materiaal: specificatie:
Lengte 4m of vanaf de eis van de klant
Breedte 1.5m of vanaf de eis van de klant
Hoogte 0.2m of vanaf de eis van de klant

 

De de gordijngevelsystemen van het Unitizedglas zijn samengesteld uit grote glaseenheden die worden gecreeerd en binnen een fabriek verglaasd en dan verzonden naar de bouwwerf. Eens aankomend op plaats, kunnen de eenheden dan op ankers worden gehesen die aan het gebouw worden aangesloten welk beton of staalgebouwen ook. Hoog - kwaliteit, de wegens strakke tolerantie van vervaardiging in een klimaat-gecontroleerd milieu, is slechts één stempel van dit type van systeem. Omdat er geen verglazing ter plaatse is, unitized een ander belangrijk voordeel om a te gebruiken systeem is de snellere snelheid van installatie. Het systeem kan in een derde van de tijd van een stok-gebouwd systeem worden geïnstalleerd wat heel wat tijdbesparende plaats betekent. Dit systeem is passend voor gevallen waar er een groot volume van geprefabriceerd unitized vereiste panelen is, waar er hogere gebiedsloonkosten zijn (daardoor verplaatsend de arbeid naar een rendabeler fabrieksaantal arbeidskrachten), waar de hogere prestaties (voor windladingen, vernietigt de lucht/de seismische vochtigheidsbescherming,/prestaties), voor langere structuren, en regelmatigere voorwaarden voor paneeloptimalisering nodig zijn.

 

Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok

Slechts één de eenheid-aan-eenheid las (gewoonlijk een een siliconeblad of flard) moet gebied- wordenverzegeld, en slechts één anker per verticale raamstijl moet aan het gezicht of de bovenkant van de vloerplak worden vastgemaakt. Het met elkaar verbinden unitized glascurtainwall kaderleden is elkaar weatheripped aan verbinding, zowel horizontaal als verticaal. Dit past thermische uitbreiding en samentrekking, inter-verhaal differentiële beweging, concreet kruipen, kolom, en/of seismische beweging die aan verkort tekenen. De meesten unitized curtainwall systemen zijn geïnstalleerd in een opeenvolgende manier rond elk vloerniveau, die van de bodem tot de bovenkant van het gebouw leiden.

 

Toepassing

 

HOE TE VAN STOK EN UNITIZED-CURTAINWALL SYSTEMEN TE KIEZEN
Selectiecriteria Stokcurtainwall Unitizedcurtainwall
Projectgrootte Klein Groot
Muurconfiguratie

Complex

(Vele veranderingen in vliegtuig, b.v. soffits, hoeken, enz.)

Herhaald

(Grote uitgestrektheden van vlakke muur)

Gezamenlijk Patroon Willekeurig Eenvormige horizontale vensterbanklijn
Verglazing Gebied Fabriek
Inter-verhaalbewegingen Zeer beperkt De met elkaar verbindende kaders passen bewegingen aan
Kwaliteitscontrole

Behoudens plaatsvariabelen

(Zowel milieu als materiaal)

Gecontroleerde fabrieksvoorwaarden
Wijziging Kan op het gebied besnoeiing-aan-geschikt zijn Pre-gebouwd
Het verzegelen Behoudens plaatsvariabelen Het minimale gebied verzegelen
GebiedsLoonkosten

Hoog

(Vele delen aan spoor en assembleren)

Laag
De Duur van de gebiedsarbeid Langzaam

Snel

(Vaak plaatsende sqft 75 of meer per eenheid)

Toegang en Veiligheid Buiten vereiste toegang

Reeks van het binnenland

(Buiten facultatief)

 

 

Hoewel unitized, is het pre-verglaasde gordijngevelsysteem bijzonder geschikt voor high-rise bouwconstructie of projecten met grote hoeveelheden moduleherhaling of wanneer het 4 opgeruimde capless systeem wordt vereist; het wordt ook gebruikt algemeen op om het even welk grootteproject dat het eist.

Of uw project een norm of douane ontwerpend systeem vereist, kunnen wij om de gordijngevel van de glasvoorgevel vanaf uw behoeften te ontwerpen te vervaardigen en te installeren, door een kwaliteitsproduct te verstrekken.

Het dubbele van de het GlasGordijngevel van de Laagisolatie Opgebouwde Systeem Transparant Stok

Al onze pre-verglaasde systemen van de voorgevelgordijngevel worden vervaardigd, geassembleerd en binnen het gecontroleerde milieu van onze productiefaciliteit verglaasd. Dit zal grotere kwaliteitscontrole en het capaciteits pre-concept onze kadermodules brengen alvorens de structuur van het gebouw wordt opgericht; het is ook zeer nuttig om nabij van het gebouw te versnellen, aangezien ons installatieteam aan secties van het gebouw kan werken aangezien zij beschikbaar worden; terwijl het minimaliseren van vertragingen toe te schrijven aan weersomstandigheden.

 

Unitized tegenwoordig gordijngevelsysteem zijn geworden de aangewezen methode om gebouwen in te sluiten, zoals meer bouweigenaars, besluiten de architecten en de contractanten de voordelen van dit type van bouw. De Unitizedsystemen laten gebouwen toe om snel worden ingesloten, die kunnen helpen om het bouwproces te versnellen die tot vroeger beroep leiden. Het vervaardigingsproces voor unitized systemen is meer verenigbaar dan voor stok-gebouwde gordijngevels, zoals unitized de muursystemen op bijna een lopende bandmanier, binnen, en in de gecontroleerde milieuomstandigheden worden geconstrueerd.

 

 

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)