De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van KNSN-Groep

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

FAMOUS Steel Engineering Company

1 2 3 4 5 6 7 8
FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company
Office 1 Kantoor 2 Kantoor 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 1200~1300
Jaarlijkse omzet : 500 Million -600 Million
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : < 10%

  De bedrijfverdedigers om intelligentie te smelten en talenten in te schrijven, verse talenten worden lid van het bedrijf onophoudelijk, zodat wordt de accumulatie van talenten meer en meer diepgaand als resultaat van het flexibele beheersysteem en salarismechanisme. Het bedrijf heeft meer dan 1.200 empolyees waarvan 206 is techniektechnici van al niveau en alle soorten en meer dan 60 Rang I van de staat, de architecten van de Rang de Ⅱ geregistreerde structuur ingenieurs, de bouwers en zijn.
  om de technische doorbraak op het belangrijkste gebied te realiseren en te houden bevorderend het merk van de onderneming en het kernconcurrentievermogen, heeft het bedrijf hogere universiteiten en de professionele organisaties van het technologieontwerp als technologie reservekracht en opgezette brede samenwerking en R&D-relaties met dergelijke onderzoekinstituten van technologie zoals Zhejaing-Universiteit, de Universitaire, Noordwestelijke Polytechnische Universiteit van Zhejaing Shuren, enz. Ondertussen, heeft het bedrijf de „gaande buitenkant“, „het uitnodigen“ talent de samenwerkingswijze van de opleidingsstrategie, heeft opgeleid gevestigd, verbeterd de vaardigheden van de werknemers die snel via het houden van diverse professionele techniek opleidingsklassen moeten worden bevorderd en het leiden van technische uitwisselingen met bekende deskundigen van de industrie heeft en daarom gehouden optimaliserend een eminent team van zelfr&d, zelf-innovatie dientengevolge.
honfeng heeft de Industriële Groep een grote de productiebasis vastgelegd van de staalstructuur die vooruitgangsberoepsuitrusting, belangrijke knutselen en technologie toepaste, en de opbrengst professionalized, de structuur van het kweken-schalenstaal productie. Door de professionele productielijnen van het wereld eerste tarief van staalstructuur te introduceren, bezit het bedrijf geavanceerd professioneel productiemateriaal voor de al automatiseringsproductielijn van h-type die, de structuur van de pijpbundel, caissonbalkproductielijnen, CNC het hydraulische staal van de ponsen latere scherpe C, z-type staalproductielijnen, whipstitch dakraad van verborgen knooptype, de productielijnen van de weerraad en het paneelproductielijnen van de metaalsandwich, enz. thuis het meest geavanceerd is. Daarom kan het diverse verwerkingstaken van licht staal, zwaar staal, ruimte de componentenproducten van het structuurstaal in hoogte verwezenlijken - kwaliteit en op tijd. Met de gigantische verwerking en productie vraag in de staalstructuur van project kan de bouw, maar de de verwerkingsdienst ook verlenen van de staalstructuur die op de vraag van klanten wordt gebaseerd. 

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr. Tomy.GAO

Tel.: 86-571-87688170

Fax: 86-571-56389287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)