Bericht versturen

De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd.

 

 

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constant Cooperation!

www.steelfabricat.com

 

Thuis

FAMOUS Steel Engineering Company

China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

FAMOUS Steel Engineering Company

1 2 3 4 5 6 7 8
FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company
Office 1 Kantoor 2 Kantoor 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 1200~1300
Jaarlijkse omzet : 500 Million -600 Million
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : < 10%

 

Als medeoprichter van FAMOUS Engineering Company, is Mr. Tommy GAO al vele jaren in de bouw.en een reeks bedrijven opgericht met als doel de ecologische keten in de bouwindustrie te creëren.

 

Tegenwoordig zijn er onder FASECBuildings Group verschillende typische bedrijven, namelijk:

1Hangzhou Famous Steel Engineering Company.

2FASEC (Hangzhou) Venstermuurbedrijf

3Hangzhou FASEC bouwmaterialen bedrijf.

Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company en enkele andere niet hier vermeld.

 

De belangrijkste activiteiten van de FASECbuildings Group zijn onder meer:

1- Structurele staalwerken en staalconstructies (zware/lichte)

2. Glasruiten, gordijnwandgevels, aluminium panelen bekleding, scheidsmuren, grillen, BIPV, enz.

3. Bouw van dak, muur, vloer, geïntegreerd materiaal en andere interieurs nieuw materiaal O & O.

 

FASECbuildings Group streeft er altijd naar kostenbesparende prefab materialen aan te bieden voor klanten van de buitenlandse standaardmarkt, zoals de VS, Europa en het Verenigd Koninkrijk.met vrije technische ondersteuning zoals ingenieursontwerp indien nodig/detailleerde tekeningen/begeleiding bij de bouw van de bouwplaats, enz.We hebben meerdere certificeringen/ervaringen en de algehele 2D/3D-modelleringscapaciteit voor het gebouw en de omgeving.

 

 

Kort inzicht in dochterondernemingen:

 

1Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co., Ltd. richt zich op het ontwerpen en bouwen van verschillende staalgebouwen en structurele staalfabrieken.Het bedrijf heeft veel buitenlandse projecten ontvangen, variërend van magazijnen., appartementen met meerdere verdiepingen, hoge kantoorgebouwen en hotelgebouwen, theaters met ruimte-infrastructuren, driehoekige traliewerkgebouwen, tot stalen bruggen, machinerie-infrastructuren, energiecentrale torens,mijnbouw productielijn staalfabriekIn principe heeft het bedrijf de volledige capaciteit om verschillende grootschalige complexe projecten uit te voeren, behalve het eenvoudige bouwproject.

 

2FASEC (Hangzhou) Window Wall Company is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse aluminium- en glasgerelateerde producten.We hebben met succes een behoorlijk aantal geïsoleerde en gelamineerde glazen panelen geleverd, ramen, glazen deuren, gordijnmuren, scheidingsmuren, tralies, lamellen, roosters, metalen bekleding enz. niet alleen in China maar ook over de hele wereld.Europese norm, en Amerikaanse standaard enz. Aluminium & glas gevelproducten zijn in onze belangrijkste onderzoek & ontwikkeling assortiment.

 

3Hangzhou FASEC bouwmaterialen bedrijf spelen de rol van de overbrugging en smeer met verschillende klanten van nieuwe bouwmaterialen vereiste voor dak muur vloer en interieurs.Onze bouwmaterialen team zijn altijd op weg naar onderzoek en ontwikkeling van nieuwe stijl bouwmateriaal om kosten en tijd van het bouwen van industriële klanten te besparenDe USEU-metaalfabriek is haar sterke productie-back-up en ons eigen engineeringteam kan ook diverse technische ondersteuning bieden.

 

 

FASECBuildings Group heeft een reeks certificeringen doorlopen, zoals het kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001:2008), het Europa-productkwaliteitscontrolesysteem EN1090,de certificaten van Europa ISO3834 en Amerika AWS D1 voor het bouwstelsel.1, de Australië AS2047 glazen ramen deuren kwalificaties enz.

 

Momenteel heeft FASECbuildings Group zijn netwerk verspreid over Xi'an, Shanghai, Nanjing, Guangzhou, Wuhan, Xiangfan, Liuzhou, Wuhu, Suzhou, Zhengzhou en Yunnan, enz.En ook de export van zaken met Amerika., Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Bolivia, Chili, Argentinië, Uruguay, Peru, Thailand, de Filipijnen, Nigeria, Vietnam, Zuid-Afrika, Ghana, Kenia, Zambia, de VAE, Soedan,Iran, Irak, Angola, Polen, Mongolië, Rusland enzovoort.

 

Door zo veel binnenlandse en buitenlandse projecten heeft FASECbuildings Group succesvol reputatie en ervaringen gewonnen, niet alleen in China,de Europese normen, maar ook in verschillende buitenlandse normen markten met voorbeelden van Europese normen, Amerikaanse normen, Australische normen, Britse normen, enz.

 

 

We blijven verbeteren en innoveren, met de slogan van USA-EUROPE Standard Engineering and Quality Control Build Our Brand Reliability!

 

Warm welkom klanten te bezoeken en te communiceren met ons voor gratis budget en gedetailleerde producten catalogus verkrijgen.

 

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr. Tomy.GAO

Tel.: 86-571-87688170

Fax: 86-571-56389287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)