Bericht versturen

De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd.

 

 

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constant Cooperation!

www.steelfabricat.com

 

Thuis Nieuws

Bevorder geprefabriceerde gebouwen om groene ontwikkeling te bevorderen

China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Bevorder geprefabriceerde gebouwen om groene ontwikkeling te bevorderen

Als groene die bouwmethode door het land wordt bevorderd en wordt bevorderd, worden de geprefabriceerde gebouwen geleidelijk aan de heersende stromingstendens in de toekomstige ontwikkeling van de bouwsector. In de golf die van Datong-Stad actief aan energie deelnemen is de revolutie, krachtig het gebruik van geprefabriceerde gebouwen bevorderen ook een krachtige praktijk voor Datong om energiebehoud en emissievermindering te bevorderen en groene ontwikkeling te bevorderen.

Vergeleken met cast-in-place monolithische gebouwen, heeft het geprefabriceerde gebouw een korte bouwperiode, door klimatologische omstandigheden beperkt, bespaart materialen en energie, en produceert minder bouwafval, zodat is het milieuvriendelijker. Bovendien in het ontwerpproces, verzekeren de precisie de bouwcomponenten het gebouw goede seismische prestaties en anticorrosieve prestaties heeft, en de voordelen heeft om herhaalde decoratie te vermijden, met lange levensuur en onderhoud-vrij. Het is van grote betekenis geprefabriceerde gebouwen krachtig om te ontwikkelen om middelen en energie te besparen, bouwverontreiniging te verminderen, arbeidsproductiviteit en kwaliteit en veiligheid te verbeteren, transformatie en bevordering van de bouwnijverheid te bevorderen, en de ontwikkeling van de nieuwe industrieën te bevorderen.

Daartoe, Datong-heeft de Stad grondig de nationale en provinciale beleidsvereisten om uitgevoerd geprefabriceerde gebouwen, verdere meer steun, versterkte onderzoek en ontwikkeling van zeer belangrijke technologieën krachtig te ontwikkelen, en de gezonde ontwikkeling van vervaardigde gebouwen blijven bevorderen. Gevestigd in de „Groene Hoofd“ Industriële Stad van Datong New Energy, heeft de geassembleerde groene industriële basis van de de bouwintegratie een totale investering van ongeveer 2 miljard yuans. Het wordt geleid door groene energy-saving assemblagegebouwen en integreert R&D, ontwerp, demonstratie, productie, verkoop en logistiek. Momenteel, het project van de de bundelverwerking van de staalbuis, het zware project van de staalstructuur, PC-project, zonnemachtsproject, enz. zijn geregeld. Het gepland=wordt= dat het bedrijf fundamenteel de productie zal ingaan en productie tegen 2020 zal beginnen, en de basisontwikkeling van het park zal worden voltooid. Het van de de Bouwindustrialisatie van Zhengfang Limin (Tianzhen) het Industrieterreinproject begon bouw vorig jaar, met een totaal gepland landgebied van 1.500 mu, met een totale investering van ongeveer 1 miljard yuans. Het wordt gepland om in drie fasen worden geconstrueerd. Na de voltooiing van de verrichting, zal het een productiewaarde van 12 miljard yuans realiseren om de werkgelegenheid op te lossen. Meer dan 10.000 mensen zijn de productiebasis van geprefabriceerde componenten voor geprefabriceerde gebouwen met de volledigste verscheidenheden en de grootste productiecapaciteit in Noord-China geworden.

Bartijd : 2019-09-06 13:35:20 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr. Tomy.GAO

Tel.: 86-571-87688170

Fax: 86-571-56389287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)