Bericht versturen

De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd.

 

 

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constant Cooperation!

www.steelfabricat.com

 

Thuis ProductenIndustriële gebouwen van het staal

Op maat gemaakte geprefabriceerde staalconstructies Werkswinkel voor de Afrikaanse markt

Certificaat
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Op maat gemaakte geprefabriceerde staalconstructies Werkswinkel voor de Afrikaanse markt

China Op maat gemaakte geprefabriceerde staalconstructies Werkswinkel voor de Afrikaanse markt leverancier
Op maat gemaakte geprefabriceerde staalconstructies Werkswinkel voor de Afrikaanse markt leverancier Op maat gemaakte geprefabriceerde staalconstructies Werkswinkel voor de Afrikaanse markt leverancier Op maat gemaakte geprefabriceerde staalconstructies Werkswinkel voor de Afrikaanse markt leverancier Op maat gemaakte geprefabriceerde staalconstructies Werkswinkel voor de Afrikaanse markt leverancier

Grote Afbeelding :  Op maat gemaakte geprefabriceerde staalconstructies Werkswinkel voor de Afrikaanse markt

Productdetails:

Merknaam: FASEC
Certificering: CE, ISO, SGS
Modelnummer: HZFS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25 ton
Prijs: USD1200-2200/ton
Verpakking Details: Zeewaardige verpakking in container of bulkschip
Levertijd: Vanaf de behoeften van de cliënt zoals 2-3 maanden
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P
Levering vermogen: 100000 ton per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Plaats van herkomst: Hangzhou Graad: Q355B staal
Afmetingen: costomized Type: H-balk kolom
Toepassing: Pakhuis, Workshop Oppervlaktebehandeling: gegalvaniseerd
Hoog licht:

Voorgefabriceerde staalconstructies

,

Bouwwerkplaats Staalconstructies

,

Op maat gemaakte staalconstructies

Op maat gemaakte geprefabriceerde staalconstructies Werkswinkel voor de Afrikaanse markt

Een staalconstructie is een constructie bestaande uit staalmaterialen, die een van de belangrijkste soorten bouwconstructies is.met een breedte van niet meer dan 50 mmHet gebruikte silanisatie, zuivere mangaanfosfatie, wassen en drogen, galvaniseren en andere roestverwijderings- en roestpreventieprocessen.met een breedte van niet meer dan 15 mm. Vanwege het lichte gewicht en de eenvoudige constructie wordt het veel gebruikt in grootschalige fabrieksgebouwen, stadions en superhoogbouwgebieden.staalconstructies moeten worden ontroest, gegalvaniseerd of geverfd en regelmatig onderhouden.

 

Specificatie:
1 Hoofdstaalconstructie H-afdeling staalconstructie
2 Verwerking van het oppervlak van staal verf of gegalvaniseerd
3 Bracing Hoekstaal, riemstaal, staalstaal, enz.
4 Wand- en dakpaneel EPS, steenwol, glasvezel, PU-sandwichpaneel of eenlaag golfmatig stalen plaat
5 Boltjes met een gewicht van niet meer dan 50 kg
6 Purlin C-sectie, Z-sectie stalen in verschillende maten
7 Randebedekking met een breedte van niet meer dan 15 mm
8 Drain en afvoerpijp Gaten van kleurstaalplaten of van galvaniseringsplaten, PVC-afvoerbuis
9 Granen Kraan voor het tillen van 2 tot 10 ton
10 De deur Schuifdeur, roldeur, liftdeur, enz.
11 Venster PVC-ruit, aluminiumruit, staalruit, enz.
12 Accessoires Naalden, afdichtingslijm, pakking, enz.
 

 

Staal wordt gekenmerkt door hoge sterkte, licht gewicht, goede algemene stijfheid en sterke vervormingsbestandheid.ultra hoog, en superzware gebouwen; het materiaal heeft een goede homogeniteit en isotropie, wat een ideale elasticiteit is.het materiaal heeft een goede plasticiteit en taaiheid, kan grote vervorming hebben en kan dynamische belastingen goed weerstaan; de bouwperiode is kort; het heeft een hoge mate van industrialisatie,en kan gespecialiseerd worden in productie met een hoge mate van mechanisatie.

 

Voor staalconstructies moeten hoge-sterkte stalen worden bestudeerd om hun slijtvastheid aanzienlijk te verhogen.zoals H-vormig staal (ook bekend als breedvliesstaal) en T-vormig staalIn de eerste plaats is het belangrijk dat de industriële productie in de sector van de staalfabrieken, alsmede de profielplaten, worden gewalst om zich aan te passen aan grote structuren en de noodzaak van superhoogbouw.

 

Bovendien is er een hittebestendig bruggebouwsysteem van licht staal.Deze technologie gebruikt slimme speciale connectoren om het probleem van koude en hete bruggen in het gebouw op te lossenDe kleine traliewerkstructuur maakt het mogelijk om kabels en waterleidingen door de muur te laten gaan voor de bouw.

 

Voordeel:
Het staalcomponentensysteem heeft de uitgebreide voordelen van lichtgewicht, fabrieksproductie, snelle installatie, korte bouwcyclus, goede seismische prestaties,snel herstel van investeringenDe unieke voordelen van de drie aspecten van de ontwikkeling, in de wereldwijde schaal, zijn dat de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw van de bouw.met name in ontwikkelde landen en regio'sIn de bouwtechniek zijn staalcomponenten redelijk en veel gebruikt.

 

Draagvermogen:
De praktijk heeft aangetoond dat hoe groter de kracht, hoe groter de vervorming van het stalen element.de staalonderdelen zullen breken of ernstige en significante plastische vervorming ondergaanOm de normale werking van ingenieursmaterialen en -constructies onder belasting te waarborgen, moeten de onderdelen van de ingenieursmaterialen en -constructies, met inbegrip van de onderdelen van de ingenieursmaterialen en -constructies die onder belasting staan, worden gecontroleerd.het is vereist dat elk staal onderdeel voldoende draagvermogen heeftDe draagkracht wordt voornamelijk gemeten aan de hand van de voldoende sterkte, stijfheid en stabiliteit van het staalonderdeel.

 

Voldoende sterkte
Sterkte verwijst naar het vermogen van een staalonderdeel om schade (breuk of permanente vervorming) te weerstaan.en het vermogen om veilig en betrouwbaar te werken is gegarandeerdSterkte is een basisvereiste waaraan alle dragende leden moeten voldoen, dus het is ook het middelpunt van het leren.

 

Voldoende stijfheid
Stevigheid verwijst naar het vermogen van een stalen onderdeel om te weerstaan aan vervorming.het zal niet goed werken, zelfs als het niet beschadigd is. Daarom moet het stalen onderdeel voldoende stijfheid hebben, d.w.z. dat er geen stijfheidsfalen zijn toegestaan.en de desbetreffende normen en specificaties moeten worden geraadpleegd bij de toepassing van.

 

Stabiliteit
Stabiliteit verwijst naar het vermogen van een staalonderdeel om onder invloed van een externe kracht zijn oorspronkelijke evenwichtsvorm (staat) te behouden.
Het verlies van stabiliteit is het verschijnsel dat het staalonderdeel plotseling de oorspronkelijke evenwichtsvorm verandert wanneer de druk tot een bepaalde mate toeneemt, wat instabiliteit wordt genoemd.Sommige gecomprimeerde dunwandige leden kunnen ook plotseling hun oorspronkelijke evenwichtsvorm veranderen en onstabiel wordenDaarom moeten deze staalonderdelen in staat zijn hun oorspronkelijke evenwichtsvorm te behouden, d.w.z.voldoende stabiliteit hebben om ervoor te zorgen dat ze onder de gespecificeerde gebruiksomstandigheden niet onstabiel en beschadigd zijn.
De instabiliteit van de drukbalk treedt over het algemeen plotseling op en is zeer destructief, zodat de drukbalk voldoende stabiliteit moet hebben.
Kortom, om de veilige en betrouwbare werking van staalonderdelen te waarborgen, moeten de onderdelen voldoende draagkracht hebben, d.w.z. voldoende sterkte, stijfheid en stabiliteit hebben,welke de drie basisvereisten zijn om de veilige werking van componenten te waarborgen.

 

Metalen vervaardiging is het maken van metalen structuren door middel van snijden, buigen en assembleren.en structuren van verschillende grondstoffen.

 

Metalenfabricage begint meestal met tekeningen met precieze afmetingen en specificaties.bouwramen voor gebouwen en zwaar materieel, en trappen en handrails.

 

De kwaliteit van structuurstaal

Er zijn veel verschillende keuzes als het gaat om structuraal staal.Een lager koolstofgehalte betekent een snellere productie van bouwprojectenFAMOUS is in staat om structurele staaloplossingen aan te bieden die zowel efficiënt als zeer effectief zijn gemaakt.We zullen voor u werken om het perfecte soort van structurele staal voor uw project te bepalenDe processen die worden toegepast bij het ontwerpen van structureel staal kunnen de kosten veranderen.Maar het is veel effectiever in handen van ervaren en goed opgeleide ingenieurs die zijn eigenschappen en potentiële voordelen begrijpen.Over het algemeen biedt staal een groot aantal voordelen voor aannemers en anderen die het voor industriële toepassingen willen gebruiken.Deskundigen hebben ontdekt dat zelfs het versterken van oudere gebouwen met nieuwe lasprocessen de duurzaamheid van het gebouw aanzienlijk kan verbeterenStel je de voordelen voor van het gebruik van vakkundig gelast staal vanaf het begin voor uw bouwproject.

 

Op maat gemaakte geprefabriceerde staalconstructies Werkswinkel voor de Afrikaanse markt 0

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Tel.: +8618072735884

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)