Bericht versturen

De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd.

 

 

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constant Cooperation!

www.steelfabricat.com

 

Thuis ProductenCommerciële Staalgebouwen

De hoge Intensiteit prefabriceerde Commerciële Staalgebouwen Met meerdere verdiepingen voor het Ziekenhuis

Certificaat
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

De hoge Intensiteit prefabriceerde Commerciële Staalgebouwen Met meerdere verdiepingen voor het Ziekenhuis

China De hoge Intensiteit prefabriceerde Commerciële Staalgebouwen Met meerdere verdiepingen voor het Ziekenhuis leverancier
De hoge Intensiteit prefabriceerde Commerciële Staalgebouwen Met meerdere verdiepingen voor het Ziekenhuis leverancier De hoge Intensiteit prefabriceerde Commerciële Staalgebouwen Met meerdere verdiepingen voor het Ziekenhuis leverancier De hoge Intensiteit prefabriceerde Commerciële Staalgebouwen Met meerdere verdiepingen voor het Ziekenhuis leverancier

Grote Afbeelding :  De hoge Intensiteit prefabriceerde Commerciële Staalgebouwen Met meerdere verdiepingen voor het Ziekenhuis

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: FASEC
Certificering: ISO9001:2008, SGS, etc.
Modelnummer: beroemd

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: USD1000~USD1200 per ton
Verpakking Details: Zeewaardig verpakkingen in container of bulk vaartuig
Levertijd: Op basis van de behoeften van klant
Levering vermogen: 600.000 ton per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Staal Specificatie: Q345B of Q235B
Type: H-kolom Oppervlaktebehandeling: als behoefte van de cliënt
ambacht: GELASTE Bekledingssysteem: Glasgordijngevel, dakpaneel
kleur: Op maat Toepassing: het ziekenhuis
Hoog licht:

de commerciële staalbouw

,

geprefabriceerde staalgebouwen

De hoge Intensiteit prefabriceerde Commerciële Staalgebouwen Met meerdere verdiepingen voor het Ziekenhuis

Over het algemeen kunnen wij diverse het ziekenhuis medische gebouwen planning, ontwerp, bouw (EPS-contractant) doen, financierend, en delen zelfs holding voor goed voordelig project. Ons staal - de ontworpen medische bouwtypes kunnen in halve bouwtijd sparen en het ziekenhuis (en zijn hulpfaciliteiten zoals woonhuisvestingsgebied, het gebied van het winkelcomplexcentrum, het onderwijsgebied enz.) maken operationele en voordelige veel vroeger en gemakkelijker te zijn.

 

 

Door de jaren heen, hebben wij gezondheidszorgontwerp gezien en de bouw als technologische ontwikkelingen, heeft medische doorbraken en regelgevingen evolueren de faciliteiten van onze natie beïnvloed. Vandaag, transitioning de zorgverleners van een op volume-gebaseerd zorgmodel aan een op waarde-gebaseerd zorgmodel — die gezondheidszorgontwerp en bouw vereist om het geduldige resultaten en beheer van de bevolkingsgezondheid te steunen.

 

 

Het doel van gezondheidszorgfaciliteiten is niet meer bij maximuminbezitneming te blijven en maximumscherpte te bereiken. De kleine en middelgrote klinieken worden strategisch geplaatst en gestructureerd om bevolking te steunen en patiëntenbeweging naar gezondere levensstijlen te helpen. Vandaag, moeten de faciliteiten impactful zorg steunen die patiënten van de ziekenhuizen weghoudt en hen zo vlug mogelijk gezond wordt.

 

 

Gezien de wijdverspreide veranderingen in gezondheidszorgbouw, is de benadering van de planning van een succesvol project — hetzij het nieuw ziekenhuis, faciliteitenvernieuwing of kliniekbouw veranderd. Een sterke, moderne benadering van gezondheidszorgbouw omvat verscheidene zeer belangrijke elementen, onder andere:

1 De de ondersteunende functies en doelstellingen van de kernzorg
2 Op bewijsmateriaal-gebaseerd ontwerp
3 Een plan op lange termijn om uw faciliteit over zijn levenscyclus te steunen
4 Innovatie, samenwerkings en waardetechniek
5 Duurzaamheid

 

 

Tijdens de ontwerp planning, er ook sommige basis te respecteren principes zijn.

Het Principe van het planningsontwerp:

 

People-oriented, gezondheid en veiligheid, flexibel en redelijk, middel, milieubescherming en energie - besparing, intelligente digitale en duurzame ontwikkeling die delen.

 

Voor het gemoderniseerde ziekenhuis, wordt het ontwikkelingsvooruitzicht normaal geplaatst als modern, digitaal weergegeven en uitvoerig prima ziekenhuis met de functies van medisch onderzoek, medische onderwijs en telegeneeskunde om aan de behoeften van de fundamentele de medische diensten en high-end medische diensten en de omringende gebieden te voldoen. Wat van het volgende van basisregels zullen ook verwezen worden:

1. Coördinatie en verbetering van stadsontwerp

Gezien de geografische ligging van de bouwwerf en het omringende de bouwmilieu en landschapsmilieu, zullen wij concentreren ons op distinctief ontwerp. Door het verband tussen het omringende milieu en de medische gebouwen binnen de kelderverdieping, Ontwerp zorgvuldig te analyseren om een verscheidenheid van middelen te nemen te weergalmen.

2. Creeer regionale kenmerken van het landschapsmilieu

Overwegend de geografische plaats en de kenmerken van de basis, zal de basis in een tuin-stijl groene ruimte worden omgezet en het ziekenhuis zal organisch geïntegreerd in dit natuurlijke groen: overeenkomstig het algemene plan van de stad, zal een goed stedelijk landschap worden gecreeerd; voor de patiënten, hun families en medisch instellingenpersoneel om unieke lokale landschapseigenschappen tot stand te brengen.

3. Geïnternationaliseerd niveau van medische architectuur

Op een bepaalde basis, worden de beste moderne het ontwerpnormen van het het ziekenhuisprogramma naar voren gebracht om het gebouw volgens een internationale norm van de binnenkant aan de buitenkant te brengen: het ziekenhuis wordt ontworpen volgens de internationaal populaire moderne het ziekenhuisnormen en het milieu met airconditioning. Het gebruik van geavanceerde medische apparatuur, de bouwsystemen en Informatiebeheertechnologie, die de efficiënte het ziekenhuis medische diensten benadrukken. Het driedimensionele geometrische beeld van de architecturale vorm is de voortzetting van de algemene lay-out, die de betekenis van ruimte en massa van het gehele gebouw, de combinatie eenvoudige lijnen en harde materialen, en een vrij modern beeld van het nieuwe medische gebouw benadrukken.

4. Duidelijk stroomlijn organisatie

De het ziekenhuisfuncties verdelen duidelijk, gestroomlijnd. De belangrijkste ingangen zijn gemakkelijk toegankelijk, met een duidelijk onderscheid tussen openbare gangen, medische personeel en intern verpleegde patiënten, VIP de gangen van verzorgers. De schoonmakende levering, de voedselvoorzieningen en de riolering zijn strikt in zones ondergever*deeld.

5. Modulaire planning voor duurzame ontwikkeling

Pas aan de toekomstige de ontwikkelingsflexibiliteit van het ziekenhuis om aan aan de eisen van het ziekenhuis ten aanzien van toekomstige ontwikkeling Modulaire de bouwlay-out van te voldoen binnenstebuiten, zodat het ziekenhuis de beste flexibiliteit en scalability terwijl het verlaten van de algemene lay-out voor de toekomstige ontwikkeling van voldoende ruimte heeft.

6. People-oriented ontwerpprincipes

In de algemene lay-out en de vorm van het gebouw neemt volledig leven-georiënteerd, eerbied voor op het leven, geduldig-gecentreerd beeld van het belangrijkste lichaam om een unieke cultuur te vormen. Nemend het ziekenhuis als kern en het correcte medische verzekeringssysteem als steun, wordt het digitale ziekenhuis als middel genomen om het traditionele concept ziekte en medische behandeling te veranderen. Om de eisen van ingezetenengezondheidsdiensten voor Accra Ghana en de omringende gebieden voor de fundamentele medische diensten en high-end de medische diensten te ontmoeten, om internationale normen van de medische diensten te verstrekken.

 

 

Het Principe van het architectuurontwerp:

Het modelleringsontwerp om modern te volgen, eenvoudig, vlot, plasticiteitsprincipe, neemt nota van de betekenis van ruimtezonneschijn, betekenis van stroom en volume.

De vorm van de bouw begint van geduldige zorg en duidelijkheid van stroom, en het voorgevelontwerp wijst op de high-tech eigenschappen van het ziekenhuis, weergalmend de verstrekte kwaliteit van zorg. Economisch, duurzaam is een belangrijke factor in de selectie van bouwmaterialen. Het gebruik van kleuren in het ziekenhuisgebouwen, glas, metaal, bedekkende en andere de bouwcomponenten speelt een zeer belangrijke rol in het consolideren van het algemene beeld van het ziekenhuis. De flexibele combinatie van glasgordijngevel en het isolerende glas met gekleurd in reliëf gemaakt glas en het duidelijke glas maken tot glas een ontwerpthema door het volledige ziekenhuis. Het in reliëf gemaakte glas vermindert effectief de hitteabsorptie van de de bouwoppervlakte. Het afbaarden, kolommen en gelijkaardige oppervlakten alle panelen van het gebruiksmetaal. De lichte kleuren en de textuur koppelden aan dunne metaalpanelen, steen en maakten glas in reliëf om de de bouwvoorgevel te worden. Het in reliëf gemaakte glas vermindert effectief hitteabsorptie op de de bouwoppervlakte. Het afbaarden, kolommen en gelijkaardige oppervlakten alle panelen van het gebruiksmetaal. Bedekt met afgietsels en steenoppervlakten. Het van het glasgordijngevel en in-kader kadersysteem is flexibel met gekleurd in reliëf gemaakt duidelijk glas. Inspanningen om een rijk kust modern het ziekenhuisbeeld tot stand te brengen, om een prettig stedelijk visueel ruimteplezier te brengen.

De hoge Intensiteit prefabriceerde Commerciële Staalgebouwen Met meerdere verdiepingen voor het Ziekenhuis 0

 

 

Wij geloven dat wat er ook in de gezondheidszorgfaciliteiten, op bewijsmateriaal-gebaseerd ontwerp of geïntegreerde gezondheidszorg ontwerp-Bouwstijl die, wij daarin geschikt zijn plannen, waarvan het ontwerp en is ons hoofddoel en professioneel gebied bouwt.

 

 

Het redelijke functionele in zones onderver*delen is het steunpunt van het het ziekenhuisontwerp. Volgens de analyse van het landgebruik van het project, volgens de kenmerken van het grote internationale ziekenhuis, volgens het relatieve onderscheid tussen medische en geduldige activiteiten, verschillende binnenkant en buitenkant, flexibele en veranderlijke brengt modulair, om het risico van kruisinfectie te verminderen, de „algemene planning, het flexibele en redelijke“ ontwerpconcept naar voren.

 

 

Welkom internationale projecteigenaars, investeerders, financiers, financiers, verrichtingsorganisatie, medische strategische partners enz. om ons voor meer onderzoek van divers ziekenhuis en medisch centrumgezondheidszorgprojecten te contacteren.

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Shayne

Tel.: +8618857115398

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)