Bericht versturen

De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd.

 

 

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constant Cooperation!

www.steelfabricat.com

 

Thuis ProductenCommerciële Staalgebouwen

Gegalvaniseerd Commercieel de Bundeldak van de Staal Structureel Pijp voor Winkelcomplex

Certificaat
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Gegalvaniseerd Commercieel de Bundeldak van de Staal Structureel Pijp voor Winkelcomplex

China Gegalvaniseerd Commercieel de Bundeldak van de Staal Structureel Pijp voor Winkelcomplex leverancier
Gegalvaniseerd Commercieel de Bundeldak van de Staal Structureel Pijp voor Winkelcomplex leverancier Gegalvaniseerd Commercieel de Bundeldak van de Staal Structureel Pijp voor Winkelcomplex leverancier Gegalvaniseerd Commercieel de Bundeldak van de Staal Structureel Pijp voor Winkelcomplex leverancier Gegalvaniseerd Commercieel de Bundeldak van de Staal Structureel Pijp voor Winkelcomplex leverancier

Grote Afbeelding :  Gegalvaniseerd Commercieel de Bundeldak van de Staal Structureel Pijp voor Winkelcomplex

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: FAMOUS
Certificering: ISO9001:2008, SGS, etc.
Modelnummer: EIGEN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 PCs
Prijs: USD965~USD1165 per ton
Verpakking Details: Zeewaardige verpakking in container of bulkschip
Levertijd: Gebaseerd op de behoeften van de cliënt
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 600.000 ton per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Materieel Type: Staalkolom Specificatie: Q345B, Q235B
Oppervlaktebehandeling: Gegalvaniseerd of geschilderd Installatie: Gemakkelijk
Bekledingssysteem: Dak en muurpanelen Kleur: Als vereiste cliënt
Gebruik: Pakhuis, workshop, hangaar etc.
Hoog licht:

winkelcomplex gegalvaniseerde structuur

,

gegalvaniseerde winkelcomplexstructuur

,

Q235B gegalvaniseerde structuur

Gegalvaniseerd Commercieel de Bundeldak van de Staal Structureel Pijp voor Winkelcomplex

De pijpbundel verwijst naar een roosterstructuur door om staven te verbinden op de einden wordt gevormd dat. De bundel maakt de bundel materiële economisch structureren, en de structuur is licht in gewicht, en het is gemakkelijk om diverse vormen te vormen om aan andere doelen, zoals eenvoudig gesteunde bundels, bogen, kaders, en torens aan te passen.

 

Vergeleken met de netstructuur, redt de tubulaire bundelstructuur de lagere snaar longitudinale leden en de sferische verbindingen van het netkader, dat aan de vereisten van diverse de bouwvormen kan voldoen, vooral de bouw van ronde bogen en de willekeurige gebogen vormen is voordeliger dan de netstructuur. Zijn stabiliteit in alle richtingen is hetzelfde, bewarend materiële consumptie. De de bundelstructuur wordt van de staalpijp ontwikkeld op basis van de netstructuur. Vergeleken met de netstructuur, heeft het zijn unieke voordelen en uitvoerbaarheid, en de hoeveelheid structureel staal is ook economischer.

 

Prestaties:

1. Sterkte:

De sterkteindex van staal is samengesteld uit elastische grens σe, opbrengstgrens σy, en trekgrens σu. Het ontwerp is gebaseerd op de opbrengststerkte van staal. De hoge opbrengststerkte kan het gewicht van de structuur, sparen staal verminderen, en de kosten drukken. De treksterkte σu is de maximumspanning die het staal vóór mislukking kan weerstaan. Op dit ogenblik, verliest de structuur zijn prestaties toe te schrijven aan grote plastic misvorming, maar de structuur is niet misvormd en stort niet in, die aan de vereisten van de structuur voldoet om zich tegen de zeldzame aardbeving te verzetten. ‚Σu/de waarde σy kan als parameter van de reserve van de staalsterkte worden beschouwd.

2. Plasticiteit:

De plasticiteit van staal verwijst over het algemeen naar het bezit van het hebben van significante plastic misvorming zonder het breken nadat de spanning de strekgrens overschrijdt. De belangrijkste indexen om de plastic misvormingscapaciteit van staal te meten zijn verlenging δ en sectieinkrimping ψ.

3. Koude buigende prestaties:

De koude buigende prestaties van staal zijn een maatregel van de weerstand van staal tegen het barsten wanneer de plastic misvorming bij kamertemperatuur voorkomt. De koude buigende prestaties van het staal moeten het koude buigende experiment gebruiken om de buigende misvormingsprestaties van het staal te testen onder de gespecificeerde buigende graad.

4. Effecthardheid:

De effecthardheid van staal verwijst naar de capaciteit van staal om mechanische kinetische energie tijdens breuk onder de effectlading te absorberen. Het is een mechanisch bezit dat de weerstand van staal tegen effectlading meet. Het kan brosse breuk veroorzaken toe te schrijven aan lage temperatuur en concentratie beklemtonen. De index van de effecthardheid van staal wordt over het algemeen verkregen door de effecttest van standaardteststukken.

5. Lassenprestaties:

De lassenprestaties van staal verwijzen naar lassenverbindingen met goede prestaties in bepaalde lassenprocédé omstandigheden. De lassenprestaties kunnen in lassenprestaties en lassenprestaties in het lassenprocédé worden verdeeld. De lassenprestaties in het lassenprocédé verwijzen naar de gevoeligheid van de lassennaad en het metaal dichtbij de lassennaad aan geen thermische barsten of koelinkrimpingsbarsten tijdens het lassenprocédé. De goede lassenprestaties betekenen dat in bepaalde lassenprocédé omstandigheden, het lasmetaal en het nabijgelegen onedele metaal niet zullen barsten. De lassenprestaties in termen van nut verwijzen naar de effecthardheid en de rekbaarheid van de hitte beïnvloede streek bij de lasnaad. China keurt de methode van de lassenprestatietest in het lassenprocédé goed, en keurt ook de methode van de lassenprestatietest in de aard van bruikbaarheid goed.

6. Duurzaamheid:

Er zijn vele factoren die de duurzaamheid van staal beïnvloeden. De eerste is de slechte corrosieweerstand van staal, en de beschermende maatregelen moeten worden genomen om staalcorrosie en roest te verhinderen. De beschermende maatregelen omvatten: regelmatig onderhoud van staalverven, het gebruik van gegalvaniseerd staal, en het gebruik van speciale beschermende maatregelen in aanwezigheid van sterke corrosieve media zoals zuren, alkali, en zouten. De zinkbaar wordt bevestigd op het jasje, en de zeewaterelektrolyt zal automatisch de zinkbaar eerst, aantasten om de functie te bereiken van het beschermen van het staaljasje. Ten tweede, wegens de lading op hoge temperatuur en op lange termijn, is de vernietigingssterkte van het staal lager dan dat van de sterkte op korte termijn. Daarom moet het staal op hoge temperatuur op lange termijn voor sterkte op lange termijn worden getest. Het staal zal automatisch hard na verloop van tijd en bros worden, wat het fenomeen van „het verouderen“ is. De effecthardheid van staal onder lage temperatuurlading zal worden getest.

 

Vergeleken met traditionele staalbundels met open dwarsdoorsneden (h-Vormig staal en I-Vormig staal), wordt het materiaal van de structuur van de pijpbundel meer gelijk verdeeld rond de neutrale as, zodat de dwarsdoorsnede goede samenpersende en flexural-gewrongen lagercapaciteit en grotere starheid heeft. Zonder hoekplaatplaat, is de structuur eenvoudig. Het belangrijkste ding is dat de tubulaire bundelstructuur in verschijning mooi is, die geschikt voor modellering is en een bepaald decoratief effect heeft. De algemene prestaties van de structuur van de pijpbundel zijn goed, is de gewrongen starheid groot, en de verschijning is mooi. Het is gemakkelijk zich te vervaardigen, te installeren, om te keren, en heft op; de het dakbundel van de staalpijp van cold-formed thin-walled staal wordt gemaakt heeft lichte structuur, goede starheid, staalbesparing, en kan volledig spel aan de voordelen van materiële die sterkte, enz. geven, is economischer, vooral in de stut en de steunregeling door de slendernessverhouding die wordt gecontroleerd. De gebouwen met deze structuur zijn fundamenteel openbare gebouwen. De structuur heeft de kenmerken van mooie verschijning (het kan in vlakke vorm, ronde boogvorm, willekeurige krommevorm worden gebouwd), geschikte productie en installatie, goede structurele stabiliteit, hoge dakstarheid, en goed economisch effect.

 

De producten van de het staalstructuur van ons bedrijf kunnen aan diverse internationale normen zoals Australische norm, de standaard, Britse standaard en Amerikaanse norm van Nieuw Zeeland voldoen. Stem in met uw onderzoek.

 

Gegalvaniseerd Commercieel de Bundeldak van de Staal Structureel Pijp voor Winkelcomplex 0

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Shayne

Tel.: +8618857115398

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)