Bericht versturen

De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd.

 

 

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constant Cooperation!

www.steelfabricat.com

 

Thuis ProductenIndustriële gebouwen van het staal

De Noordamerikaanse van de Structuurleden van het Vervaardigingsstaal Gegalvaniseerde Bouw Q345b

Certificaat
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
China FAMOUS Steel Engineering Company certificaten
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

De Noordamerikaanse van de Structuurleden van het Vervaardigingsstaal Gegalvaniseerde Bouw Q345b

China De Noordamerikaanse van de Structuurleden van het Vervaardigingsstaal Gegalvaniseerde Bouw Q345b leverancier
De Noordamerikaanse van de Structuurleden van het Vervaardigingsstaal Gegalvaniseerde Bouw Q345b leverancier De Noordamerikaanse van de Structuurleden van het Vervaardigingsstaal Gegalvaniseerde Bouw Q345b leverancier De Noordamerikaanse van de Structuurleden van het Vervaardigingsstaal Gegalvaniseerde Bouw Q345b leverancier De Noordamerikaanse van de Structuurleden van het Vervaardigingsstaal Gegalvaniseerde Bouw Q345b leverancier

Grote Afbeelding :  De Noordamerikaanse van de Structuurleden van het Vervaardigingsstaal Gegalvaniseerde Bouw Q345b

Productdetails:

Merknaam: FASEC
Certificering: CE, ISO, SGS
Modelnummer: HZFS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25Ton
Prijs: USD1200-2200/ton
Verpakking Details: Zeewaardige verpakking in container of bulkschip
Levertijd: Vanaf de behoeften van de cliënt zoals 2-3 maanden
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P
Levering vermogen: 100000 ton per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Plaats van herkomst: Hangzhou Rang: Q345B staal
Afmetingen: costomized Type: H-balk kolom
Toepassing: Woongebouw Oppervlaktebehandeling: Gegalvaniseerd
Hoog licht:

De Structuurleden van het vervaardigingsq345b Staal

,

De Bouw van de Structuurleden van het vervaardigingsstaal

Noordamerikaanse Standaardontwerp en Vervaardigings de Ledenbouw van de Staalstructuur

De staalstructuur is een structuur uit staalmaterialen wordt samengesteld, die één van de belangrijkste types van de bouw structuren die is. De structuur is hoofdzakelijk samengesteld uit stralen, staalkolommen, staalbundels en andere die componenten van geprofileerde staal en staalplaten worden gemaakt. Het keurt silanization, het zuivere mangaan phosphating, was en het drogen, het galvaniseren en ander goed roestverwijdering en van de roestpreventie procédés. De componenten of de delen worden gewoonlijk aangesloten door lassen, bouten of klinknagels. Wegens zijn lichtgewicht en gemakkelijke bouw, wordt het wijd gebruikt op fabrieksgebouwen op grote schaal, stadions, en super high-rise gebieden. De staalstructuren zijn vatbaar voor corrosie. Over het algemeen, moeten de staalstructuren zijn derusted, gegalvaniseerd of geschilderd, en regelmatig gehandhaafd.

 

Specificatie:
1 Hoofdstaalstructuur H de structuur van het sectiestaal
2 Staaloppervlaktebehandeling het schilderen of gegalvaniseerd
3 Het vastbinden hoekstaal, riembar, staalbar, enz.
4 Muur en dakpaneel EPS, de rotswol, het fiberglas, Pu-het sandwichpaneel of één laag plooiden staalplaat
5 Bouten ankerbouten, intensieve bouten, gemeenschappelijke bouten
6 Purlin C sectie, z-sectiepurlin in verschillende grootte
7 Randdekking Gemaakt van de plaat van het kleurenstaal
8 Goot en benedenpijp Goot van de plaat van het kleurenstaal of galvanisatieplaat wordt gemaakt, pvc onderaan pijp die
9 Kraan Kraan om 2 ton aan 10 ton op te heffen
10 Deur Schuifdeur, rollende deur, liftdeur, enz.
11 Venster Pvc-venster, aluminiumvenster, staalvenster, enz.
12 Toebehoren Spijkers, verzegelende lijm, pakking, enz.
 

 

Het staal wordt gekenmerkt door algemene starheid met hoge weerstand, lichtgewicht, goede, en sterke weerstand tegen misvorming. Daarom is het bijzonder geschikt voor de bouw van groot-spanwijdte, ultrahoge, en super-heavy gebouwen; het materiaal heeft goede homogeniteit en isotropie, die ideaal elasticiteitsmateriaal is, dat het best de basisveronderstellingen van algemene techniekwerktuigkundigen ontmoet; het materiaal heeft goede plasticiteit en hardheid, kan grote misvorming hebben, en kan dynamische ladingen goed weerstaan; de bouwperiode is kort; het heeft een hoge graad van industrialisatie, en kan in productie met een hoge graad van mechanisatie gespecialiseerd zijn.

 

Voor staalstructuren, zou het staal met hoge weerstand moeten worden bestudeerd om hun strekgrenssterkte zeer te verhogen. Bovendien worden de nieuwe types van staal, zoals h-Vormig die staal (ook als breed-flensstaal wordt bekend) en t-Vormig staal, evenals geprofileerde staalplaten, gerold om aan groot-spanwijdtestructuren en de behoefte aan super high-rise gebouwen aan te passen.

 

Bovendien is er een hittebestendig de structuursysteem van het brug licht staal. Het gebouw zelf is niet energy-efficient. Deze technologie gebruikt slimme speciale schakelaars om het probleem van koude en hete bruggen in het gebouw op te lossen. De kleine bundelstructuur staat kabels en waterpijpen toe om door de muur voor bouw over te gaan. De decoratie is geschikt.

 

Voordeel:
Het systeem van de staalcomponent heeft de uitvoerige voordelen van lichtgewicht, in de fabriek gemaakte productie, snelle installatie, korte bouwcyclus, goede seismische prestaties, snelle investeringsterugwinning, en minder milieuvervuiling. Vergeleken met gewapend beton structuren, heeft het meer de unieke voordelen van de drie aspecten van ontwikkeling, in het globale werkingsgebied, vooral in ontwikkelde landen en de gebieden, staalcomponenten zijn redelijk en wijd gebruikt op het gebied van constructiewerkzaamheden.

 

Laadvermogen:
De praktijk heeft aangetoond dat groter de kracht, groter de misvorming van het staallid. Nochtans, wanneer de kracht te groot is, zullen de staalleden of strenge en significante plastic misvorming breken, die het normale werk van de techniekstructuur zal beïnvloeden. om het normale werken van techniekmaterialen en structuren onder lading te verzekeren, vereist men dat elk staallid voldoende die load-bearing capaciteit, ook zou moeten hebben als lagercapaciteit wordt bekend. De lagercapaciteit wordt hoofdzakelijk gemeten door de voldoende sterkte, de stijfheid en de stabiliteit van het staallid.

 

Voldoende sterkte
De sterkte verwijst naar de capaciteit van een staalcomponent om zich tegen schade (breuk of permanente misvorming) te verzetten. D.w.z., komen geen opbrengstmislukking of breukmislukking onder de lading, en de capaciteit voor te werken veilig en betrouwbaar zijn gewaarborgd. De sterkte is een basisvereiste dat alle load-bearing leden moeten samenkomen, zodat is het ook de nadruk van het leren.

 

Voldoende stijfheid
De stijfheid verwijst naar de capaciteit van een staallid om zich tegen misvorming te verzetten. Als het staallid bovenmatige misvorming na wordt beklemtoond ondergaat, zal het niet behoorlijk werken zelfs als het niet is beschadigd. Daarom moet het staallid voldoende stijfheid hebben, d.w.z., geen stijfheidsmislukking wordt toegestaan. De stijfheidsvereisten zijn verschillend voor verschillende types van componenten, en de relevante normen en de specificaties zouden moeten worden geraadpleegd wanneer het van toepassing zijn.

 

Stabiliteit
De stabiliteit verwijst naar de capaciteit van een staalcomponent om zijn originele evenwichtsvorm (staat) onder de actie van een externe kracht te handhaven.
Het verlies van stabiliteit is het fenomeen dat het staallid plotseling de originele evenwichtsvorm verandert wanneer de druk tot op zekere hoogte stijgt, wat als instabiliteit wordt bedoeld. Sommige samengeperste thin-walled leden kunnen hun originele evenwichtsvorm plotseling ook veranderen en onstabiel worden. Daarom zouden deze staalcomponenten moeten worden vereist om de capaciteit te hebben om hun originele evenwichtsvorm te handhaven, d.w.z., hebben voldoende stabiliteit om ervoor te zorgen dat zij in de gespecificeerde omstandigheden van gebruik onstabiel en geen beschadigd zullen zijn.
De instabiliteit van de drukbar komt over het algemeen plotseling voor en is zeer vernietigend, zodat moet de drukbar voldoende stabiliteit hebben.
Samengevat om het veilige en betrouwbare werken van staalleden te verzekeren, moeten de leden voldoende lagercapaciteit hebben, d.w.z., voldoende sterkte, stijfheid en stabiliteit hebben, die de drie basisvereisten zijn om het veilige werk van componenten te verzekeren.

 

De metaalvervaardiging is de verwezenlijking van metaalstructuren door het snijden, het buigen, en montageprocessen. Het is een proces die op de toegevoegde waarde de verwezenlijking van machines, delen, en structuren van diverse grondstoffen impliceren.

 

De metaalvervaardiging begint gewoonlijk met tekeningen met nauwkeurige afmetingen en specificaties. De vervaardigingswinkels worden aangewend door contractanten, OEMs en VARs. De typische projecten omvatten losse delen, structurele kaders voor gebouwen en zwaar materiaal, en treden en handtraliewerk.

 

De Kwaliteit van Structureel Staal

Er zijn vele verschillende keuzen wanneer het over structureel staal komt. Lager de koolstofinhoud in het staal dat wordt gekozen bepaalt het gemak van lassen. De lagere koolstofinhoud evenaart een sneller tarief van productie op bouwprojecten, maar het kan het materiaal moeilijker ook maken om te werken met. BEROEMD kan structureel staaloplossingen aanbieden die zowel efficiënt en hoogst efficiënt worden gemaakt. Wij zullen voor u werken om het perfecte type van structureel staal voor uw project te bepalen. De processen worden gebruikt om structureel staal te ontwerpen kunnen de kosten veranderen die. Nochtans, is het structurele staal een rendabel materiaal wanneer behoorlijk gebruikt. Het staal is een uitstekend, hoogst-duurzaam materiaal, maar het is veel efficiënter in de handen van ervaren en goed opgeleide ingenieurs die zijn eigenschappen en mogelijke voordelen begrijpen. Globaal, houdt het staal een reusachtig aantal voordelen aan contractanten en anderen die van plan waren het voor industriële toepassingen te gebruiken. De deskundigen hebben geconstateerd dat zelfs het versterken de oudere gebouwen met nieuwe lassenprocédés de sterkte van het gebouw kunnen beduidend verbeteren. Veronderstel de voordelen om deskundig gelast structureel staal voor u vanaf het begin te gebruiken bouwproject. Dan contacteer BEROEMD voor elk van uw structureel staallassen en vervaardigingsbehoeften.

 

De Noordamerikaanse van de Structuurleden van het Vervaardigingsstaal Gegalvaniseerde Bouw Q345b 0

Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr gao

Tel.: +8618072735884

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)